Andorra és Cultura

ANDORRA ÉS CULTURA, “EL PONT QUE ENS CONNECTA AMB LES NOSTRES ARRELS”

Andorra és cultura ens mostra un documental que us portarà a través d’un viatge inoblidable per la riquesa del patrimoni cultural andorrà. Amb el Grup Dona Secret com a guia, el film us mostrarà tot el potencial cultural del Principat; museus, monuments i jaciments que conserven la nostra memòria com a societat.

L’art preromànic i el romànic tenen un gran paper protagonista dins de l’audiovisual, ja que al Principat hi ha més de quaranta esglésies romàniques, que destaquen per les seves pintures murals i per la seva decoració sòbria i bella, majoritàriament d’estil llombard. Andorra és cultura, vol ser un reflex de la societat andorrana tradicional amb els seus costums i la seva indústria, un viatge al passat per poder conèixer la seva cultura.

El film vol ser un reclam perquè els espectadors puguin descobrir els diferents museus i espais expositius, on l’oferta cultural, l’art més actual, i el patrimoni natural, es converteixen en els grans protagonistes. A través de diversos centres etnogràfics, com la Casa Cristo, la Casa Rull i la Casa Areny Plandolit, el documental també ens mostra com es vivia en aquestes terres al segle XIX.

Andorra és cultura, un pont que ens connecta amb les nostres arrels, ofereix una experiència cultural i sensorial inoblidable. Una oportunitat única per conèixer la riquesa cultural del Principat i deixar-se sorprendre per la seva història i bellesa.

Andorra és Cultura