Beauty tips by Gala Perfumeries: Una base de maquillatge a demanda

La base de maquillatge és un dels productes més importants a l’hora de maquillar-se. La seva funció no és altra que igualar la tonalitat de la pell, tapar imperfeccions com taques o cicatrius derivades de l’acne, entre altres defectes cutanis.

Existeixen diversos tipus de bases de maquillatge que es transformen en diferents formats i textures segons les necessitats de la pell.

Tipus de bases de maquillatge
Líquida

És la més popular d’entre totes les bases de maquillatge, en funció del tipus de pell; seca, grassa o mixta, els seus ingredients i textures seran diferents. El tipus de cobertura també pot variar de mitjana a forta en funció del tipus d’imperfeccions que es desitgin camuflar.

SHISEIDO. Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation. Fons de maquillatge intel·ligent que sincronitza la hidratació i lluminositat amb la pell.

Base de maquillatge SHISEIDO Synchro Skin Glow Luminizing Fluid FoundationEn crema

S’adapta a tot tipus de pell. Ofereix un maquillatge natural i lleuger. Cobreix lleugerament aportant un acabat envellutat.

CLARINS. Fond de teint Pores et Matité. Base de maquillatge natural i lleugera que deixa respirar la pell i actua com a “esborrador de defectes”.

Base de maquillatge CLARINS Fond de teint Pores et MatitéCompacta

Es pot trobar en dos formats diferents: pols o crema. Ideal per camuflar imperfeccions i apta per a tot tipus de pells.

CLARINS. Everlasting Compact. Base de maquillatge de llarga duració, ultra mat i amb acabat sedós.

Base de maquillatge CLARINS. Everlasting CompactEn stick

Es presenta en format barra. Gràcies a la seva configuració i fàcil aplicació constitueix una base de maquillatge perfecta per portar a la bossa de mà i utilitzar-la en moments puntuals a mode de retoc. Apta per a tot tipus de pells.

LANCÔME. Teint idole ultra wear stick. Fons de maquillatge de llarga duració nòmada i versàtil amb protecció solar SPF15.

Base de maquillatge LANCOME Teint idole ultra wear stickCushion

És l’última en incorporar-se al gran ventall de bases de maquillatge existents. Es presenta en un envàs compost per una esponja impregnada en maquillatge que desprèn producte en la mesura necessària. La seva fàcil aplicació unida al còmode ús, la posicionen com un dels tipus de bases de maquillatge més demanats.

LANCÔME. Miracle cushion. Base de maquillatge fluida compacta tot en un.

Base de maquillatge LANCOME MIRACLE CUSHION