Relaxament i benestar al teu abast

A Princiesport també trobaràs un espai únic per relaxar-te i trobar-te bé. A la zona wellness del club, podràs gaudir de l’Spa, del bany turc, de la sauna, del jacuzzi, del solàrium i d’una cabina de massatges, entre altres opcions. Més informació al telèfon 833 871.

Els nens també són part del club

El centre esportiu compta amb una espectacular zona Kids, destinada als més petits de la casa. Es tracta d’una sala d’entrenament d’esport amb ordinadors pensada per als aficionats dels videojocs. També compta amb un espai Tik Tok, una sala d’estudi amb equipament informàtic i material escolar. A més, es troben obertes les inscripcions per a les escoles de pàdel i de tennis. Consulta el programa complet d’activitats a www.princiesport.net

El tennis i el pàdel continuen creixent a Princiesport

Per als aficionats a l’esport de raqueta, el club té cinc pistes de tennis, dues homologades per la ITF i tres oficials ATP per a gaudir d’aquest esport segons el teu nivell i edat. A més, compta amb sis pistes de pàdel certificades pel World Padel Tour, les quals han estat seu oficial de l’Andorra Open en dues edicions. Però això no és tot, si vols fer altres esports com ara futbol sala i bàsquet podràs practicar-los en una la pista multiesportiva del club.

Altres serveis vinculats: Lloguer de pistes · Escola infantil · Escola d’adults · Competicions · Classes particulars.