Els padrins de la residència Salita Andorra van gaudir d’una calçotada

Com a part del seu programa d’activitats lúdiques i d’entreteniment, la residència DomusVi Salita Andorra va organitzar una càlida calçotada a Os de Civís, perquè els seus usuaris gaudissin d’una tarda de goig i germanor.

Fotos: César Vidal

Preparació de la calçotada DomusViQuan parlem de calçots, a vegades resulta inevitable que se’ns faci la boca aigua, ja que el seu sabor i aroma molt característic, potenciat per la salsa de calçots, són una delícia pròpia del territori que ens envolta. Afortunadament, a Andorra, la tradició de degustar aquest producte de la terra s’ha estès molt ràpidament.

El passat dilluns, dia 17 de febrer, una trentena de padrins de la residència DomusVi Salita Andorra van aprofitar el bon temps i l’època de calçots per a degustar aquest plat exquisit. La cita va tenir lloc al bar restaurant de l’Hostal La Font, a Os de Civís, on els comensals s’ho van passar molt bé entre rialles perquè, després de tot, sempre ve de gust escapar-se amb els amics.

Grup d'avis a la calçotada DomusViPel que fa a DomusVi, aquesta és la més gran xarxa de centres i serveis sanitaris i socials d’atenció de la gent gran i de salut mental a Espanya. Entre el país veí i Andorra, DomusVi compta amb més de 21.000 treballadors completament preparats per a donar el millor servei de benestar, teleassistència, atenció sanitària personal a domicili i altres alternatives perquè l’usuari gaudeixi de l’òptima satisfacció en la cobertura de les seves necessitats, entre elles la de regalar moments d’oci i diversió als padrins que tant s’ho mereixen.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.