donasecret

ARGUMENTARI

Dona Secret es va fundar amb la missió d’oferir els millors continguts d’una revista d’àmbit purament femení al Principat d’Andorra, així com la maquetació i les il·lustracions més modernes i actuals. Aquesta publicació es va crear amb vocació de servei i amb el compromís de vetllar per tots els temes sensibles a la dona, essent l’única revista d’aquest sector que no discrimina ningú per cap motiu i on tothom té cabuda, fent d’aquest aspecte un dels avantatges competitius i més importants per a la nostra organització.

El nostre objectiu és mantenir el lideratge absolut del mercat andorrà, oferint un producte de gran qualitat que reflecteixi en les seves pàgines els actes més importants del Principat, amb la màxima difusió i rigor informatiu. És per això que Dona Secret aspira a mantenir-se com a mitjà de referència del nostre sector.

fotos donasecret

Quant als continguts, les entrevistes a les personalitats més destacades del país i la cobertura dels actes socials més rellevants són l’eix central de la nostra revista. Però també tenim altres seccions que són fonamentalment interessants per a les dones del país, com ara l’espai solidari, el tema del mes —on desenvolupem temes de vital importància per al Principat—, l’espai dels bloguers, el look andorrà, les seccions de top dona i top home, els apartats de bellesa, moda i llar, així com un apartat de sexualitat, un altre de motor i tot allò relacionat amb l’oci. Així, es proposen llibres, música, rituals esotèrics, restaurants, receptes de cuina o viatges. També hi ha una secció internacional i l’agenda dels actes més importants que tindran lloc a Andorra durant el mes.

La difusió és un altre dels punts forts de la nostra revista, ja que s’encarta a tota la tirada del Diari d’Andorra, líder absolut del mercat andorrà, i es troba a tots els quioscos del Principat d’Andorra, la Cerdanya, l’Alt Urgell i la Noguera, i també als despatxos dels professionals liberals més rellevants. Per tant, apostar per la nostra revista és garantia absoluta d’èxit, tant per als anunciants com per als lectors, ja que la seva difusió és de més de 10.000 exemplars per cada número editat.

MISSIÓ

Volem mantenir una oferta informativa i d’entreteniment de qualitat, innovadora i que respongui a les necessitats dels nostres lectors i consumidors, per mantenir la seva confiança i fidelitat. El nostre objectiu és tractar tots aquells temes sensibles que afecten la dona. Volem mantenir el lideratge i ser una empresa sostenible.

VISIÓ

Ens volem convertir en un grup de productes de referència i alta qualitat, contribuint de manera positiva i valuosa en el benestar de la societat per a qui desenvolupem les nostres creativitats.

VALORS

Mantindrem el nostre fidel compromís de defensar els interessos de la dona, sensibilitzant la societat perquè es resolguin els seus problemes i hi hagi un canvi positiu al seu entorn. Ens esforçarem per aportar una valuosa contribució a les seves problemàtiques, sense discriminar ningú per motiu de sexe, raça, interessos polítics o empresarials.

QUALITAT

Treballarem per oferir el producte que demanin els nostres lectors i consumidors, innovant constantment, en funció de les seves necessitats, per garantir àmpliament el seu grau de satisfacció.

CREATIVITAT

Per a la nostra organització, és important impulsar i potenciar la creativitat dels nostres empleats i col·laboradors, respectant els valors socials i culturals de cadascun d’ells i fent-los partícips de qualsevol èxit assolit en aquest sentit.

VISIÓ A LLARG TERMINI

Treballarem en la creació d’un projecte corporatiu líder en el sector de les revistes, audiovisual i altres elements de gran qualitat, innovant constantment en tots els nostres productes.

INNOVACIÓ

Impulsarem la creació de noves idees, productes i pràctiques, que aportin els millors beneficis a la companyia i a la societat. A més a més, buscarem constantment la innovació pel que fa a les fórmules de presentar i tractar la informació, així com les seves vies de difusió.

LIDERATGE

Es potenciarà sempre el lideratge i orientarem els nostres empleats i col·laboradors per fomentar el seu desenvolupament i el de l’organització, transmetent energia i inspirant confiança, per ajudar l’empresa a assolir els seus objectius de negoci. Per aconseguir-ho, facilitarem el desenvolupament personal i professional dels membres del nostre equip basant-nos en el mèrit i la implicació del projecte.

TREBALL EN EQUIP

Les relacions de confiança i respecte són, i han de ser, la màxima entre els col·laboradors de la companyia. Donarem suport a la seva autonomia i a la seva presa de decisions i apostarem per la seva integritat moral i el seu professionalisme, sempre sota els principis de la responsabilitat. Amb les capacitats professionals del nostre equip humà i amb el suport de les noves tecnologies, podem oferir un producte de contrastada qualitat.