logo grup

Grup Dona Secret és una corporació de comunicació multimèdia líder al seu segment, ubicada al Principat d’Andorra, i està especialitzada en la producció i distribució de continguts culturals, informació i entreteniment. El seu radi d’acció s’estén per l’àmbit geogràfic d’Andorra, la Cerdanya, l’Alt Urgell i l’Ariège, projectant  la seva vocació internacional i de servei públic als països veïns. Edita revistes com ara Dona Secret, AndNews, Guia de la Cerdanya, Alt Urgell i Andorra, Business Andorra, Museu Carmen Thyssen Andorra i Ideal Estate, entre altres publicacions de caràcter  puntual; algunes d’elles en tres idiomes: català, castellà i francès.

Des dels seus inicis, el grup ha desenvolupat una estratègia de creixement intern per assolir nous nínxols i suports amb potencialitat dins del territori andorrà, basant-se en la independència, la proximitat i la pluralitat informativa.

A més a més, disposem d’un portal web per donar cobertura en línia al suport paper i tenim una presència molt destacada a les xarxes socials, amb un seguiment molt significatiu de tota la nostra producció.

“Grup Dona Secret Secret té com a compromís social la producció i divulgació de productes culturals i d’informació, amb un marcat caràcter de servei públic i adaptant-nos a les noves tendències, sense deixar d’invertir en qualitat i oferint la màxima independència, proximitat i pluralitat informativa.”

Entre els objectius establerts, el nostre grup té com a compromís social la producció i divulgació de cultura i informació, mitjançant el desenvolupament i la innovació de totes les nostres capçaleres, sense perdre de vista els valors socials i de prestigi que ens caracteritzen.

 

grup

ELS NOSTRES PRINCIPIS

Els valors del nostre grup descansen en els pilars de l’ètica professional, la qualitat i el sacrifici en la feina que realitzem i en la cerca de la màxima satisfacció per part del nostre client.

Són també principis bàsics de la nostra corporació, l’honestedat, el respecte i el compromís amb els valors socials.

INNOVACIÓ, TALENT I ESFORÇ

L’equip professional i humà del nostre grup està preparat per poder oferir a tots els nostres lectors la màxima qualitat, innovant constantment amb talent i amb esperit de sacrifici, un segell que identifica tots els nostres productes.

Gràcies a les capacitats professionals del nostre equip humà i al suport de les noves tecnologies, podem oferir un ampli ventall de productes culturals i d’entreteniment i arribem a tot Andorra, la Cerdanya, l’Alt Urgell i l’Arieja amb productes de contrastada qualitat, que ens han fet assolir un sòlid posicionament i un fort lideratge, fruit dels millors continguts, la màxima cobertura, el millor disseny i el desenvolupament de nous suports.

AUDIÈNCIA

L’audiència de Grup Dona Secret ha superat en paper els 996.000 lectors al llarg del darrer any, gairebé 3.000 lectors diaris, amb Dona Secret (336.000 lectors), AndNews (240.000 lectors), Guia (200.000 lectors), Business Andorra (140.000 lectors) i altres publicacions (80.000 lectors). Aquestes xifres demostren que, malgrat la joventut del nostre grup corporatiu, el projecte té un futur prometedor que albira l’èxit gràcies al suport del poble andorrà, mantenint líders totes les nostres capçaleres dins del seu segment i consolidant, dia rere dia, el projecte editorial que representa el grup.

grup

LES CLAUS DE L’ÈXIT

 • Gaudim de la millor distribució del nostre mercat, ja que arribem on els altres no arriben: Andorra, la Cerdanya, l’Alt Urgell i l’Arieja.
 • Dona Secret és la revista més llegida a Andorra, amb 500.000 lectors a l’any.
 • Més de 90.000 lectors llegeixen les nostres capçaleres cada mes.
 • El nostre portafolis està format per revistes de divulgació mensual, bimensual, semestral i anual, de contingut femení, informatiu, turístic i empresarial.
 • Ens agrada conèixer els nostres lectors. Per això, ens esforcem a saber què pensen, què necessiten i què esperen de nosaltres, per, d’aquesta manera, poder respondre a les seves necessitats específiques.
 • El caràcter absolutament independent del nostre grup ens permet actuar lliurement, complint fidelment el nostre compromís amb la societat d’acord amb els nostres valors i principis.
 • Apliquem una òptima gestió dels recursos humans i tecnològics a favor d’una cerca contínua de l’excel·lència.

RSC

A Grup Dona Secret, amb la nostra vocació de responsabilitat social, procurem donar suport a totes les iniciatives de caràcter cultural, social, educatiu i mediambiental. Les nostres capçaleres han estat i són precursores de diferents iniciatives de sensibilització en temes com ara la defensa de les dones i altres de gran impacte social, que recollim en totes les nostres publicacions.

PUBLICACIONS:

 • Dona Secret: revista d’àmbit social, amb entrevistes a diferents personalitats del país, cobertura de tot tipus d’actes socials i diferents seccions, com ara bellesa, salut, receptes, viatges, motor, etc. És líder al seu segment i es distribueix amb el Diari d’Andorra a quioscos, professionals liberals (metges, advocats, arquitectes, hospital, etc.) i empreses del país. A més a més, també es distribueix a la Cerdanya, l’Alt Urgell i la Noguera, amb una difusió de 10.000 exemplars i periodicitat mensual. El target de la revista correspon a una dona de 40 anys de mitjana i estudis superiors (60%) i a un home de 45 anys i estudis superiors (40%), segons el seguiment a Internet.
 • Ideal Estate: és una publicació semestral que edita el prestigiós Grup Dona Secret, amb seu social al Principat d’Andorra. Aquest grup es caracteritza per editar capçaleres d’un excel·lent nivell de qualitat, tant pel que fa als continguts, amb els millors periodistes del país; com la maquetació fresca i actual, sempre en paper de gran qualitat i amb una gran difusió.
 • La Guia: és una eina indispensable per als turistes i un suport interessant per als locals, ja que presenta amb profunditat els aspectes més destacats de cada població, dels tres territoris, en l’àmbit de la història, la cultura, la gastronomia i l’oci. La distribució abasta els tres territoris (la Cerdanya, l’Alt Urgell i Andorra) i es pot trobar a tots els comuns, ajuntaments, oficines d’informació i turisme, restaurants i hotels. La seva difusió és de 25.000 exemplars i la periodicitat, semestral (estiu i hivern).
 • Business Andorra: és una guia empresarial, estructurada per sectors i ordre alfabètic (com la guia telefònica), però amb una informació força més àmplia sobre l’empresa o institució i els serveis que pot oferir. La seva difusió és la més important de tots els nostres productes, ja que editem 35.000 exemplars que es reparteixen íntegrament a la Fira d’Andorra la Vella i la seva periodicitat és anual.

CARTA DEL PRESIDENT

Vam néixer l’abril del 2015 amb el llançament de la revista Dona Secret, cosa que ens fa ser una empresa relativament jove. La nostra experiència, però, es remunta a molts anys al servei dels mitjans de comunicació, especialment premsa escrita i ràdio, tant a Catalunya com al Principat d’Andorra, on gran part del nostre equip directiu ha ocupat càrrecs de rellevància i ha endegat projectes que avui dia encara funcionen.

Malgrat les dificultats del moment i la incertesa del futur del paper, hem fet una aposta ferma per oferir al país un producte de qualitat i un servei públic, que els lectors d’Andorra ens han sabut premiar amb un lideratge sòlid al nostre segment. És per això que, en nom del nostre equip directiu i en el meu propi, vull agrair a tot el poble andorrà el suport que ens està dispensant i que volem continuar tenint durant molts anys més.