eau andorra

“Eau d’Andorra, el perfum de la dona poderosa, segura de si mateixa, que desperta sensualitat i deixa empremta”

El poder de la seducció

Eau d’Andorra és una il·lusió, una fusió de sentiments i un compendi de sensacions, que els mestres perfumistes de la marca han sabut desenvolupar, amb paciència i saviesa, per assolir una fragància que seduís els sentits i que arribés al fons de l’ànima.

Eau d’Andorra és una història d’amor que va més enllà de les regles establertes, dels tabús més tradicionals i de normes desfasades. La nostra fragància vessa notes d’amor lliure, pur i subtil, és l’amor que no reconeix la diferència entre sexes, però que entén de passió, és el desig en estat pur.

Eau d’Andorra és un perfum de la família olfactiva floral-fruital, amb un to final de Xipre floral i grandalla, la flor del Principat. Les notes de sortida són afruitades, fruits secs, bergamota i anís. Les notes centrals són de la flor del presseguer, gardènia, flor del taronger, rosa i ylang, ylang. I les notes de fons són de fusta, almesc blanc, ambre, roure, pàtxuli i cuiro, que li donen un marcat caràcter d’elegància i misticisme.

Fidels amb la nostra planificació estratègica i complint amb els terminis previstos en aquesta, la nostra empresa ha engegat un període de diversificació en la seva activitat, mitjançant  una nova unitat de negoci, més enfocada en el sector de la cosmètica i l’estètica. Aquesta acció, que com hem comentat anteriorment, és inherent a la nostra planificació estratègica, s’inicia amb l’elaboració i producció del nostre primer perfum per a la dona, anomenat ‘Eau d’Andorra’ i és el primer producte creat per aquesta divisió. Es tracta d’una fragància de la família olfactiva floral-fruital, amb un to final de xipre floral, que sedueix els olfactes més exquisits. En l’actualitat, l’equip de perfumistes de Dona Secret està treballant en nous productes per poder assolir els objectius previstos, a curt termini, com ara la creació de noves marques i el desenvolupament de noves tècniques per poder arribar a l’excel·lència dels nostres productes i per posicionar-los en tots els mercats europeus.

A llarg termini, volem ser un referent en la creació de diferents productes relacionats amb la cosmètica i l’estètica femenina, aprofitant totes les oportunitats que ens ofereixi el mercat i les tendències del moment; però sempre treballant amb honestedat i respectant els valors més essencials com ara el respecte a les persones, les institucions i la natura.

Banner Perfum Eau d'Andorra by Dona Secret
Botella de perfum Eau d'Andorra by Dona Secret