logo business andorra
business andorra

Business Andorra és una guia empresarial estructurada per sectors i per ordre alfabètic (com la guia telefònica), però amb una informació força més àmplia sobre l’empresa o institució i els serveis que pot oferir. Aquesta guia classifica la informació en diferents categories comercials, facilitant així el seu ús i aportant gran quantitat de contingut que permet conèixer el teixit empresarial del país i allò que ofereixen les empreses.

L’objectiu és convertir-se en un punt de referència i en una eina imprescindible per al sector empresarial al Principat d’Andorra i per a tots aquells que ho necessitin, a través de la compilació d’informació destacada i dades de contacte de les grans empreses i organitzacions andorranes. Amb una difusió de 35.000 exemplars, que es reparteixen cada any a la Fira d’Andorra la Vella, arriba a les mans d’empresaris, inversors, emprenedors i usuaris en general; és la publicació anual més important del sector empresarial.

Contacte per publicitat paper:
– per email, clic aquí
– per telèfon, +376 844 846

MISSIÓ

La nostra missió és la promoció de les activitats empresarials al Principat d’Andorra, a través d’un mitjà de consulta ideal per obtenir la informació més important del sector econòmic i comercial del país sota els més alts estàndards de qualitat.

VISIÓ

Tenim la vocació de convertir-nos en una guia exhaustiva que reuneixi les grans empreses del país, per esdevenir una eina imprescindible per als empresaris, administracions, institucions, organitzacions i usuaris vinculats a l’àmbit empresarial d’Andorra o per al públic en general, si necessiten els serveis que ofereixen els diferents anunciants.

VALORS

Mantindrem el nostre fidel compromís d’oferir informació de qualitat d’empreses responsables i compromeses a generar beneficis econòmics i socials per al país. A més a més, tenim la responsabilitat de preservar la confiança que les empreses i usuaris tenen dipositada en nosaltres per la presa de decisions regides per l’ètica i la moral.

fotos business andorra

QUALITAT

Treballem per oferir un producte de referència i gran qualitat que faciliti l’accés al mercat a empreses, professionals i altres institucions establertes al Principat d’Andorra. Per aquest motiu, el client és la prioritat absoluta del nostre treball, i la qualitat del nostre servei és el nostre mecanisme per aconseguir-ne la satisfacció absoluta.

CREATIVITAT

Creiem que, per obtenir l’èxit, és important impulsar i potenciar la creativitat dels nostres empleats i col·laboradors, respectant els valors socials i culturals de cadascun d’ells i fent-los partícips de qualsevol èxit assolit en aquest sentit; perquè en fer la nostra feina ens esforcem a donar el millor de nosaltres mateixos, actuant amb coneixement, iniciativa, perseverança i creativitat, enfocats en la satisfacció plena dels lectors.

VISIÓ A LLARG TERMINI

Treballarem en la creació d’un projecte corporatiu líder en el sector empresarial, que serveixi d’aparador nacional i internacional per promoure i enfortir les activitats econòmiques i comercials del país.

INNOVACIÓ

Impulsarem la creació de noves idees i pràctiques, que aportin els més grans beneficis a la nostra publicació i als lectors, perquè ens movem en un entorn socioeconòmic del qual som part i amb el qual interactuem permanentment.

A més a més, promourem constantment la innovació quant a les fórmules de presentar i tractar la informació, així com les seves vies de difusió per donar a conèixer el teixit empresarial andorrà d’acord amb un exercici de bones pràctiques amb l’entorn empresarial.

LIDERATGE

Es potenciarà sempre el lideratge i orientarem els nostres empleats i col·laboradors per fomentar el seu desenvolupament i el de l’organització, perquè compartim i estem compromesos amb la nostra visió i ens esforcem contínuament per complir amb excel·lència la nostra missió.

TREBALL EN EQUIP

Les relacions de confiança i respecte són, i han de ser, la màxima entre els col·laboradors del nostre producte, perquè fomentem la participació de tots per aconseguir un objectiu comú, compartint informació i coneixements. Donarem suport a la seva autonomia i a la seva presa de decisions i apostarem per la seva integritat moral i el seu professionalisme, sempre sota els principis de responsabilitat.