logo la guia
Guia Turistica

La Guia neix com a resposta a la necessitat de tenir publicacions especialitzades en continguts d’importància turística i cultural, tant a les terres de la Cerdanya i l’Alt Urgell com a Andorra. Per tant, es presenta com una eina indispensable per als turistes i un suport interessant per als locals, ja que ofereix amb profunditat els aspectes més destacats de cada població dels tres territoris en l’àmbit de la història, la cultura, la gastronomia i l’oci.

L’objectiu és mantenir el nostre posicionament de lideratge absolut al sector turístic dels territoris esmentats, oferint un producte de gran qualitat, que reculli en les seves pàgines les informacions més destacades i significatives, per promoure el turisme a cada localitat i motivar l’enfortiment cultural. La intenció és que els nostres lectors rebin informació amena, actualitzada i fiable per conèixer les innumerables i magnífiques alternatives que ofereixen els tres territoris i tinguin una experiència diferent i oberta a explorar noves destinacions.

La distribució abraça els tres territoris i es pot trobar a tots els comuns, ajuntaments, oficines d’informació i turisme, restaurants i hotels. La seva difusió és de 30.000 exemplars i la periodicitat és semestral (estiu i hivern).

Contacte per publicitat paper:
– per email, clic aquí
– per telèfon, +376 844 846

MISSIÓ

Volem donar a conèixer l’atractiu turístic de les terres de la Cerdanya, l’Alt Urgell i Andorra. Per aquest motiu, hem de mantenir un compromís informatiu a favor de la sostenibilitat, amb l’objectiu de crear una consciència local del turisme, per millorar l’experiència del viatger i alhora preservar l’entorn de la destinació turística.

VISIÓ

En el futur volem mantenir el nostre posicionament com a publicació de referència especialitzada en la promoció turística, en generar continguts de qualitat excepcional que motivin els nostres lectors a aventurar-se a conèixer cada localitat promocionada i viure experiències memorables.

VALORS

Mantindrem el nostre fidel compromís de defensar el patrimoni cultural i natural de cada localitat, la producció de contingut informatiu de qualitat, així com els interessos dels potencials turistes.

fotos-laguia

QUALITAT

Treballem per oferir un producte de referència capaç de respondre a tots els dubtes que es pugui plantejar un turista en visitar alguna de les localitats promogudes, amb la finalitat de garantir àmpliament el seu grau de satisfacció. Per aquest motiu, centrem el nostre esforç en la satisfacció del lector, aportant-li una solució competitiva i de qualitat.

CREATIVITAT

Per a la nostra organització, és important impulsar i potenciar la creativitat dels nostres empleats i col·laboradors, respectant els valors socials i culturals de cadascun d’ells i fent-los partícips de qualsevol èxit assolit en aquest sentit; perquè en fer la nostra feina ens esforcem a donar el millor de nosaltres mateixos, actuant amb coneixement, iniciativa, perseverança i creativitat, enfocats en la satisfacció plena dels lectors.

VISIÓ A LLARG TERMINI

Treballarem en la creació d’un projecte corporatiu líder al sector turístic, focalitzant permanentment els requeriments dels usuaris actuals i potencials mitjançant una estructura flexible oberta a canvis segons l’evolució de les necessitats dels lectors.

INNOVACIÓ

Impulsarem la creació de noves idees i pràctiques que aportin els millors beneficis a la nostra publicació i als lectors perquè ens movem en un entorn socioeconòmic del qual som part i amb el qual interactuem permanentment.

A més a més, buscarem constantment la innovació quant a les fórmules de presentar i tractar la informació, així com les seves vies de difusió per promoure l’activitat turística d’acord amb l’exercici de bones pràctiques amb l’entorn natural i social, amb mires de transmetre confiança i garantir la màxima satisfacció de qui visita cada localitat.

LIDERATGE

Sempre es promourà el lideratge i dirigirem els nostres empleats i col·laboradors per fomentar el seu desenvolupament i el de l’organització, perquè compartim i estem compromesos amb la nostra visió i ens esforcem contínuament per complir amb excel·lència la nostra missió.

TREBALL EN EQUIP

Les relacions de confiança i respecte són, i han de ser, la màxima entre els col·laboradors de l’organització, perquè animem i estimulem la participació, respectem opinions diverses, compartim informació, recursos i la responsabilitat amb els objectius de l’equip, assoliments i errors. Donarem suport a la seva autonomia i a la seva presa de decisions i apostarem per la seva integritat moral i el seu professionalisme, sempre sota els principis de responsabilitat.