Activitats culturals i d’entreteniment de setembre 2021

Dimarts 7 de setembre
Johel en concert al Buda Espai Andorra

L’estiu es viu a la terrassa del Buda. Informació i reserves al telèfon (+376) 720 777. Dimarts 7 de setembre, a les 21 h, a Buda Espai Andorra, Andorra la Vella.

Johel en concert al Buda Espai Andorra
Dimecres 8 de setembre
Concert 100 anys de l’himne nacional

Activitat gratuïta. Places limitades. Reserva prèvia obligatòria. Dimecres 8 de setembre, a les 19 h, als Jardins de Casa de la Vall, Andorra la Vella.

Divendres 10 de setembre
Mercats d’estiu a la plaça – Encamp

Parades d’artesania durant tot el cap de setmana. Del divendres 10 de setembre fins al diumenge 12 de setembre, al Carrer Major, Encamp.

Mercats d'estiu a la plaça – Encamp
Dissabte 11 de setembre
Sortida teatralitzada a càrrec de la cia. An-danda-ra

Sortida guiada per la Vall del Madriu-Perafita-Claror. Preu de l’activitat: 5 € persona · Activitat gratuïta per als infants menors de 14 anys. Dissabte 11 de setembre, a les 10.30 h, al pont de la Plana, Escaldes-Engordany.

‘Arrels d’arreu’

La Jove Companyia Nacional d’Andorra porta a l’escenari ‘Arrels d’arreu’, una nova producció dirigida per Ester Nadal al voltant de la nostra identitat i la memòria dels avis i les àvies. Dissabte 11 de setembre, a les 20 h, al Teatre de Les Fontetes, La Massana.

'Arrels d'arreu'
Ferrada il·luminada pels 50 anys del Club Pirinenc Andorrà

Socis i federats: 5 € · No federats: 10 €. Dissabte 11 de setembre, a la Via ferrada Roc del Quer, Canillo. Informació a www.cpa.ad.

Ferrada il·luminada pels 50 anys del Club Pirinenc Andorrà
Concert: ‘Reverie’ poètica i eclèctica

Concert de solo de guitarra d’Albert Pià amb un viatge sonor cap a la península Ibèrica i pels jardins de l’Alhambra, també per Itàlia, l’Amèrica Llatina i els Estats Units. Activitat gratuïta. Dissabte 11 de setembre, a les 21.30 h, al Museu Casa Rull, La Massana.

Dilluns 13 de setembre
Universitat d’Estiu i Tardor d’Andorra 2021. La Unió Europea: reptes i perspectives

Activitat gratuïta. Places limitades. Inscripció obligatòria. Del dilluns 13 de setembre fins al dimarts 14 de setembre, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

Dissabte 18 de setembre
Nits d’estiu als museus · Concert: ‘Diàlegs per a violí i violoncel’

El duo de l’ONCA format per David Olmedo (violí) i Gaetäne Dunyslaeger (violoncel) presenta ballades, scherzos, canzonettes, gavotes… Dissabte 18 de setembre, a les 20 h, a l’Era de Casa Rossell, Ordino.

Nits d'estiu als museus · Concert: ‘Diàlegs per a violí i violoncel’
Divendres 24 de setembre
Jordi Barceló a l’Auditori Nacional d’Andorra · Temporada 2021

Jordi Barceló presentarà el seu últim treball, La vida és com la mar (mama), mitjançant un concert molt personal, i ho farà acompanyat d’altres artistes andorrans. Divendres 24 de setembre, a les 21.30 h, a l’Auditori Nacional d’Andorra, Ordino. Entrada general: 10 € ·

Jordi Barceló a l’Auditori Nacional d'Andorra · Temporada 2021
Dimecres 29 de setembre
Club de lectura virtual

Un club de lectura que estarà dedicat al llibre “Venjaré la teva mort” de Carme Riera. Una novel·la d’intriga d’una de les autores més rellevants de la literatura catalana actual. Activitat gratuïta. Dimecres 29 de setembre, a les 19 h, a la Biblioteca Comunal d’Encamp.

Club de lectura virtual