Agenda d’activitats del mes de Desembre 2021

Sabem que vols estar al dia amb tots els esdeveniments del Principat d’Andorra, per això et mostrem l’agenda del mes de desembre de 2021.

DIMECRES 8 DE DESEMBRE

NIT DE GÒSPEL AMB JOYFUL GOSPEL SINGERS. Podràs gaudir del virtuós i potent so dels Joyful Gospel Singers. Els ritmes espirituals de New Orleans ompliran la Sala Prat del Roure preparant l’ambient nadalenc. Dimecres 8 de desembre, a les 21.30 h, a la Sala Prat del Roure, Escaldes-Engordany.

ENTREGA DE PREMIS XII PREMI DE NARRATIVA FANTÀSTICA I DE TERROR. La Biblioteca Comunal d’Encamp acull l’entrega de guardons del XII Premi de Narrativa Fantàstica i de Terror. Dijous 9 de desembre, a les 18 h, a la Biblioteca Comunal d’Encamp.

DIJOUS 9 DE DESEMBRE

PRESENTACIÓ DEL CONCERT DE L’ÒPERA “LA VALL D’ANDORRA”. Dijous 9 de desembre, a les 20.30 h, al Teatre de Les Fontetes, La Massana.

DIVENDRES 10

NEON EN CONCERT. Divendres 10 de desembre, a les 18.30 h, al Parc de la Mola, Escaldes-Engordany.

DISSABTE 11 DE DESEMBRE

ENCANTANT NADALES EN CONCERT . Dissabte 11 de desembre, a les 18.30 h, al Parc de la Mola, Escaldes-Engordany.

ESPECTACLES ITINERANTS: KORONA CONFORM (CIA. DIE BELUCHTER). Dissabte 11 de desembre, de 18.30 h a 21 h, a l’Avinguda Meritxell.

CONCERT TRIBUT GROSSBAND 2021. De l’11 de desembre fins al Diumenge 12 de desembre, a la Sala Prat del Roure, Escaldes-Engordany.

DIUMENGE 12 DE DESEMBRE

DOCUMENTAL “L’ESBART SANTA ANNA. 70 ANYS D’UNA HISTÒRIA D’AMOR”. Cinemes Illa Carlemany, Escaldes-Engordany.

DILLUNS 13 DE DESEMBRE

SHUFFLE EXPRESS EN CONCERT. Dilluns 13 de desembre, a les 18.30 h, al Parc de la Mola, Escaldes-Engordany.

DIMECRES 15 DE DESEMBRE

DINAR DE NADAL PER A LA GENT GRAN. Dimecres 15 de desembre, a les 13 h, a la sala de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp.

DIJOUS 16 DE DESEMBRE

CONCERT DE NADAL D’ANDORRA LÍRICA. Dijous 16 de desembre, a les 20.30 h, al Teatre de Les Fontetes, La Massana.

DISSABTE 18 DE DESEMBRE

CICLE DE CONCERTS AL PALAU DE GEL . JAMP, EFECTO PIGMALIÓN i SWING GIRLS. Dissabte 18 de desembre, de les 16 h a 20.30 h, al Palau de Gel d’Andorra, Canillo.

ESPECTACLE FAMILIAR “UN CONTE DE NADAL”. Dissabte 18 de desembre, a les 17 h, a la Sala Prat del Roure, Escaldes-Engordany.

ESPECTACLES ITINERANTS: CAVALL DE FERRO (CIA. ANTIGUA Y BARBUDA).  Dissabte 18 de desembre, a les 18:30 h i a les 21 h, a l’Avinguda Meritxell, Andorra la Vella.

DIJOUS 23 DE DESEMBRE

CONCERT AGUSTÍ BURRIEL. La gran veu d’Agustí Burriel, un clàssic en l’escena de swing i rhythm & blues de la ciutat Comtal. Dijous 23 de desembre, a les 18 h, a la Plaça Montaup, Canillo.

DIVENDRES 24 DE DESEMBRE

ARRIBADA DEL PARE NOEL I ELS SEUS FOLLETS A CANILLO. Sortida a les 18 h del Pare Noel des de l’aparcament del Comú amb arribada al Palau de Gel.

DIUMENGE 26 DE DESEMBRE

59A TEMPORADA DE TEATRE ‘ELS PASTORETS’. Torna el clàssic nadalenc Els Pastorets, ple de novetats! Diumenge 26 de desembre, a l’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià, Sant Julià de Lòria.