(+Fotos) La Festa de la Parròquia d’Escaldes-Engordany culmina amb gran èxit

La festa anual d’Escaldes-Engordany va arribar a la seva fi, però no sense obsequiar els escaldencs amb un cap de setmana ple de diversió, música i tradicions amb motiu dels 45 anys de la parròquia. Durant els dos dies de festa, els ciutadans van poder gaudir d’una gran varietat d’activitats i esdeveniments que van omplir les places i carrers de la vila.

Fotos: Reinaldo Márquez

Festa de la parròquia d'Escaldes-Engordany

El cap de setmana del 17 i 18 de juny, Escaldes-Engordany va vibrar amb l’alegria i l’entusiasme de la seva gent. El dissabte, la Plaça Coprínceps va ser escenari d’un concert emocionant protagonitzat per la Grossband i la Brass The Gitano Band, que van encendre l’ànim de tots els assistents.

Festa de la parròquia d'Escaldes-Engordany

Aquell mateix dia, l’església de Sant Pere Màrtir es va convertir en l’escenari d’una experiència musical única amb el concert de la Coral d’Escaldes-Engordany, que va captivar l’audiència amb les seves veus harmonioses. I, per a aquells que volien ballar fins a la matinada, l’Associació Balland va organitzar un ball de nit a la sala del Prat del Roure, creant un ambient festiu inoblidable.

Festa de la parròquia d'Escaldes-Engordany

Diumenge va ser un dia ple d’activitats per a tots els gustos i edats. Els més petits van poder gaudir de jocs d’aigua a l’aparcament del Puader, aprenent alhora sobre la importància de l’ús responsable d’aquest recurs natural i sobre les normes de circulació. Van tenir l’oportunitat de conèixer els bombers, la policia canina i els membres de la Creu Roja, que van fer que aquesta experiència fos encara més especial.

Festa de la parròquia d'Escaldes-Engordany

Una de les atraccions destacades del cap de setmana va ser l’exposició del Dodge Fargo a l’aparcament del Puader. Aquest autobús, considerat el més antic del país, va ser exhibit al públic per primera vegada, permetent als visitants capturar aquest moment únic en fotografies amb aquesta relíquia històrica.

Festa de la parròquia d'Escaldes-Engordany

El parc de la Mola va ser l’epicentre de l’activitat dominical, amb l’actuació de l’Esbart Santa Anna, que va donar pas a la tradicional arrossada popular de muntanya. Aquesta deliciosa festa culinària va oferir a locals i visitants l’oportunitat de degustar un deliciós arròs acompanyat de pa, aigua, vi i gelat, tot a un preu assequible.

Festa de la parròquia d'Escaldes-Engordany

La música va continuar ressonant a la tarda, amb l’actuació de La Sonsoni, un grup que va transportar als assistents a l’Alt Pirineu amb la seva música tradicional i les seves danses, interpretades amb l’acordió diatònic i el violí. The Scarlett Brotherhood va tancar la Festa de la Parròquia amb una actuació vibrant i plena d’energia, deixant els assistents amb un somriure als llavis i records inoblidables.

Gaudeix de moltes més imatges de la Festa de la Parròquia d’Escaldes-Engordany aquí:

Festa de la parròquia d'Escaldes-Engordany