Agora Andorra gradua els estudiants de les dues modalitats de batxillerat

24 joves de 2n de Batxillerat i de l’IB Diploma Programme de batxillerat internacional van viure el dia més important de les seves vides acadèmiques, en graduar-se, el passat 16 de juny, a l’Agora International School Andorra.

Fotos: César De Pablos

Agora International School Andorra

Una graduació sempre és especial. És el moment en què els estudiants veuen materialitzada la fi d’una etapa plena de reptes que, al mateix temps, esdevé l’obertura d’una de nova. També és una oportunitat per a ser reconeguts per aquelles figures que han estat guies durant l’etapa acadèmica. Graduar-se és, sens dubte, la recompensa de l’esforç, la passió i la dedicació d’uns joves que han comptat en tot moment amb el suport d’una institució conscient de les seves necessitats.

Gerard Masana Santuré, de 2n de Batxillerat, i Clara Davasse Vidal, de Batxillerat Internacional van rebre una menció d’honor

Clara Pintat, directora d’Agora International School Andorra, va agrair a tots els membres de la comunitat educativa (pares, mares, docents i els mateixos estudiants)  per la seva confiança i implicació. I, en el cas dels alumnes, els hi va desitjar “tota la sort del món en allò que decidiu fer”, però, això sí, sense deixar la passió pel que es fa. “Dissenyeu el vostre projecte de vida, escolliu de manera conscient les vostres relacions, qüestioneu-vos sovint, no tingueu por als dubtes”, expressava, ja que, en un món tan canviant en què la intel·ligència artificial guanya més presència, el pensament crític, l’adaptabilitat i la formació contínua seran els millors aliats d’aquests joves que s’enlairen a una nova etapa acadèmica i professional. Citant al filòsof Schopenhauer, va dir: “el destí és el que remena i reparteix les cartes, però som nosaltres qui juguem la partida”.

Agora International School Andorra

Aquella tarda de divendres, vuit joves de 2n de Batxillerat i setze de l’IB Diploma Programme, es van graduar davant la presència dels seus éssers estimats i d’aquells docents que van ser part fonamental de la seva etapa com a estudiants. Com no podia ser d’una altra manera, les professores Montse Bonastra Garcia i Ivana Cvetkovic, tutores del batxillerat i de l’IB respectivament, van ser-hi presents per a encoratjar els seus alumnes a lluitar per definir el seu propi futur. Per la seva banda, Pia Sindermann, mare d’una de les estudiants i directora de Desenvolupament de Negocis Internacionals de MoraBanc, va ser la padrina de la promoció i va estendre el seu agraïment a tots els membres de l’escola.

Agora International School Andorra

La cerimònia no podia estar completa sense l’actuació en directe de dos exalumnes de l’Agora International School Andorra, que van configurar espectacular duet de veu i guitarra per a interpretar temes de Coldplay.

Estudiants graduats
2n de Batxillerat
 1. Diego Cabral de las Casas
 2. Pablo Cardona Esteve
 3. Marc Gallart Massó
 4. Alba Grogués Bru
 5. Marta Llamas Mora
 6. Gerard Masana Santuré
 7. Marcos Moreno Márquez
 8. Gerard Sánchez Navarro
IB Diploma Programme
 1. Dmitry Bazarov
 2. Silvia Carrascosa Cardona
 3. Liam Cerqueda Santallusia
 4. Clara Davasse Vidal
 5. Ivan Kadanov
 6. Carlota Mer Sindermann
 7. Paula Mortés Giménez
 8. Albert Nadal Farré
 9. Esther Paloma Marín
 10. Thiago Queiruga Carretero
 11. Eugenia Rabanaque Riera
 12. Laia Ruiz Espejo
 13. Blake Russel
 14. Raúl Viana Ruiz
 15. Jonah Woolley
 16. María Jesús Zgaib Zalazar