Agenda d’activitats culturals i d’oci: Gener 2022

Dissabte 8 de gener

Artteràpia
Un taller perquè els infants connectin amb les seves pròpies emocions a través de la pintura, la música i el seu propi cos. Preu del taller 18 €. Activitat familiar per a infants de 3 a 5 anys. Dissabte 8 de gener, de 10 a 11.30 h, a l’Atenea Espai d’Aprenentatge, Escaldes-Engordany.
Dimecres 12 de gener
Presentació del llibre ‘Sergi Mas. Comiat diferit’
Aquest fotollibre és un homenatge a l’home que es defineix com a obrer de les belles arts a través de la mirada de Laura Gálvez, una de les joves artistes emergents d’Andorra. Dimecres 12 de gener, a les 19 h, a la Galeria Taranmana, Escaldes-Engordany.
Dijous 13 de gener
Estrena de ‘Plastic Killer’, de Jose Pozo
Estrena de Plastic Killer, darrer treball del director, productor i guionista Jose Pozo. Activitat gratuïta, però cal treure entrada als mateixos Cinemes Illa. Dijous 13 de gener, a les 20 h, als Cinemes Illa Carlemany, Escaldes-Engordany.

Divendres 14 de gener

Komanem en concert
Un clàssic del rock andorrà en català. Presentaran el seu últim treball discogràfic “Nits en Blanc”. Entrada 5 €. Divendres 14 de gener, a les 20 h, a l’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià, Sant Julià de Lòria.

Concurs Fans & màgia
Una activitat per saber més sobre l’univers de la popular escola  de màgia. Dissabte 15 de gener, a les 18 i 20 h, al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany, Escaldes-Engordany.

Dijous 20 de gener

Homenatge Rosa Mari Sorribes + projecció ‘La perversa caricia de Satán’, de Jordi Gigó
Homenatge a Rosa Mari Sorribes, pionera en l’àmbit de la ficció nacional i mà dreta del director Jordi Gigó. Activitat gratuïta, però cal treure entrada. Dijous 20 de gener, a les 21 h, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, Andorra la Vella.

Divendres 21 de gener

 Espectacle de dansa ‘Por + desig’
Tot combinant la dansa, el moviment, el gest i el text com a llenguatge escènic i els elements i el llenguatge audiovisuals, l’espectacle proposarà una exploració i una immersió al voltant de dos conceptes que associem com a contraris. Què és la por? I el desig? Entrada 8 €. Divendres 21 de gener, a les 20.30 h, al Teatre de Les Fontetes, La Massana.

Dissabte 22 de gener

Manualitats en família amb material reciclat, de 6 a 8 anys
Un taller per gaudir d’allò més fent diverses manualitats que s’emportaran per decorar la casa, l’habitació, etc. Activitat familiar i per a infants de 6 a 8 anys. Preu del taller 18 € infant [modalitat única] o 24 € infant + 1 adult [modalitat en família] en efectiu. Dissabte 22 de gener, de 16 a 17.30 h, a l’Atenea Espai d’Aprenentatge, Escaldes-Engordany.

Dissabte 22 de gener

Ruta literària: ‘Morts, qui us ha mort?’, amb Iñaki Rubio
La ruta literària comença al poble de Ransol, passa per Canillo i acaba a Andorra la Vella. El trajecte es farà amb minibús, que sortirà a les 9.30 h de la parada de bus de davant del Comú d’Andorra la Vella i acabarà al mateix lloc.  Dissabte 22 de gener, a les 9.30 h, a
Ransol, Canillo.
Instal·lació interactiva ‘Sents Neu’
Presentació a l’aire lliure de la instal·lació ‘Sents Neu’ de l’artista sonor i visual Lluís Casahuga i que va ser presentada en la darrera edició del Festival Ull Nu. Dissabte 22 de gener, de 18 h a 21 h, a Canillo.
Microteatre: ‘Aquest sol hi és per a tots?
Guerra, exili i auxili són els temes d’actualitat propera, candent i cíclicament històrica que es toquen en aquesta obra teatral -creada lliurement a partir de les converses telefòniques filtrades pel diari L’Espresso el 2017, fragments de Mercè Rodoreda i la cançó Marxar de Guillem Ramisa- que vol mantenir la memòria viva. Entrada 3 €. Diumenge 23 de gener, a les 18 h i a les 19 h, a l’Auditori Nacional d’Andorra, Ordino.

Dimecres 26 de gener

‘A Andorra també matem’ · Novel·la negra feta a casa
Policies, assassins, inspectors, un ritme trepidant i molts secrets per descobrir amb Ludmilla Lacueva, Núria Gras, Àlex Puig, Albert Ginestà i Xavier Albert. Activitat gratuïta però cal treure entrada. Dimecres 26 de gener, a les 20 h, a la Sala de teatre de La Valireta, Encamp.

Dijous 27 de gener

Del deporte tambien se sale’ de Javi Sancho
Show unipersonal de Javi Sancho.  Entrada 18 €. Dijous 27 de gener, a les 21 h, a l’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià, Sant Julià de Lòria.

Dissabte 29 de gener

Concert de saxòfon i piano
Una vetllada de música de totes les èpoques amb el duo Roca-Manubens. Un repertori molt interessant, ple de petites joies que ens desvetllaran tot l’univers sonor del saxòfon. Entrada 5 €.  Dissabte 29 de gener, a les 19 h, al teatre de Les Fontetes, La Massana.
Diumenge 30 de gener
Espectacle familiar ‘Clementina’
La Clementina és una nena a qui li agrada explorar el món, viure mil aventures i sobretot anar despentinada. Però no sempre pot actuar i viure les aventures que voldria… Entrada infant gratuïta · Entrada adult 3 €. Diumenge 30 de gener, a les 17 h, a l’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià, Sant Julià de Lòria.