Maxime Emery lidera la classificació després de dues curses de l’Ice Gladiators

El pilot Maxime Emery es perfila com a favorit per a emportar-se l’Ice Gladiators 2022, després de segellar, el passat 15 de gener, les dues primeres posicions a les dues curses disputades al Circuit Andorra-Pas de la Casa, en el marc de les Crèdit Andorrà G Series.

Cursa Ice Gladiators

El passat 8 de gener, la Federació Motociclista d’Andorra va donar per iniciada una de les cites més esperades de l’any, l’Ice Gladiators 2022. Aleshores, Maxime Emery, Cristian España i Jordi Duedra partien com a favorits i van saber demostrar per què.

Pilots al Ice Gladiators

Amb una mostra de constància i contundència, Emery va completar la IG1 en la primera posició, amb registre de 6:13.497 i la millor volta (45.746), per superar a Duedra i España, que no van parar de donar batalla al francès. A la segona cursa, la sort canviaria per a Cristian España i la seva Beta T, ja que aconseguir la primera plaça de la IG2, amb ‘crono’ de 6:16.171; no obstant això, el pilot gal aconseguiria la volta més ràpida després de completar el vuitè gir en 45.596.

L’Ice Gladiators 2022 tancarà el pròxim 5 de febrer al Circuit Andorra-Pas de la Casa

D’aquesta manera, Emery (47 punts) i Cristian España (43 punts) comandarien la primera jornada en la primera i segona posició respectivament, amb els andorrans Jordi Duedra, Marc Font i Xavier España empatats a 36 punts en la tercera posició.

Josep Punti
El francès amplia el seu domini

Després del xoc electritzant viscut el passat 8 de gener, la cita següent va tenir lloc el 15 de gener on es va disputar la segona jornada de l’Ice Gladiators, i on les probabilitats van afavorir a un imparable Maxime Emery, que es va emportar els dos podis de la IG3 i IG4, a bord de la seva Husqvarna FE450 4T, ampliant el seu avantatge sobre Cristian España (83 punts) i Jordi Duedra (80 punts).

A falta de disputar-se quatre curses més, en dues jornades, programades per al 29 de gener i 5 de febrer, la classificació general la domina Emery amb 97 punts.