Avui sortim: juny i la calor, ideals per fer plans fora de casa

Juny és el més idoni: fa calor, però no és excessiva. I això és ideal per a fer plans amb família, en parella o amb amics fora de casa per gaudir del sol.

Avui vaig De copes

El Centre Històric d’Andorra la Vella celebra una nova edició de l’exitós esdeveniment De copes: restauració, compres, música en directe i animacions en un ambient únic, en una cita consolidada que marca l’inici de la temporada d’estiu. La festa se celebra el dijous 6 de juny, comença a les set de la tarda i s’allarga fins a la mitjanit.

De Copes

Avui descobreixo el Land Art 2019

L’entorn del llac d’Engolasters acull la tercera edició de la Biennal internacional Land Art, l’esdeveniment que converteix l’espai natural en una galeria d’art. Una quarantena d’artistes intervenen en la natura, en nou espais diferenciats, per mostrar el seu treball artístic, sempre en diàleg amb l’entorn. La Biennal s’inaugura el 14 de juny, però les obres es mantindran fins al 14 de setembre. A més, FEDA ha cedit l’antiga casa de guardes i altres espais adjacents per a les intervencions artístiques.

Land Art

Avui faig el vermut al Centre Històric

Una quinzena d’establiments del Centre Històric d’Andorra la Vella han estrenat el Vermut del dissabte, una proposta que inclou la beguda més una tapa d’olives o de patates xips per 3,5 euros. Els locals que hi participen són: L’Alternativa, la Focacceria, Cal Sinquede, Macary, Restaurant Versailles, 1940 Restaurant, La Puça, Xocolates Valor, la Birreria, Hostel Barri Antic, la Bohème (Magatzems Pyrénées), l’Atélier, Papanico, Frankfurt Chester i Dos Caçadors. Cada establiment adherit repartirà butlletes que entraran en el sorteig mensual d’un sopar.

Centre històric

Avui celebro el 20è aniversari del Parc de Sorteny

El Parc Natural de la Vall de Sorteny, a la parròquia d’Ordino, compleix dues dècades. Per celebrar-ho, el 15 de juny s’hi organitzaran sortides guiades, un circuit d’orientació i un taller de bany de bosc, però qualsevol dia ens podem apropar fins al parc per gaudir dels seus paisatges. La vall de Sorteny ofereix un interès singular des del punt de vista científic, històric i educatiu, però també estètic, paisatgístic i recreatiu. Ara que arriba el bon temps, aprofita per passejar-hi, i recorda que a l’estiu es posa un autobús a disposició dels visitants.

Avui vaig al mercat

L’Associació d’Empresaris d’Encamp (AEE) reprèn el ja tradicional mercat a la plaça dels Arínsols amb una mostra de la diversitat del comerç de la parròquia. Avui agafo el cistell i me’n vaig de mercat a Encamp, cada dissabte de les deu del matí a les dues de la tarda.

mercat