Wavy Lob i Curly Bob, tendències que causen furor a Hollywood

Les noves tendències en pentinats estan marcant la norma a Hollywood, amb artistes que aposten per estils cada vegada més desenfadats però atractius. Aquest mes et presenten els nostres favorits: el Wavy Lob i el Curly Bob.

Wavy Lob

Ho hem vist en actrius com Lucy Hale o a la popular Margot Robbie. Es tracta d’una reinvenció de l’LOB (long bob) que funciona a la perfecció. És un tall de cabell amb molt moviment, que destaca pel seu aspecte Messy i que ha d’arribar una mica per sota de les espatlles. El wavy lob, a més, és molt fàcil de modelar, ja que no necessita una perfecció exquisida i, és que, com més desestructurat millor.

Una opció, que elevarà aquest estil a la categoria de favorit, és realitzar una ratlla lateral per acumular les ones cap a un costat, col·locant una part de cabell rere de l’orella de la banda contrària. Un estil despreocupat que afavoreix aquelles amb cares arrodonides o amples.

Look Wavy LobCurly Bob

Realça el ris com a protagonista i el potencia en el seu màxim esplendor. Amb un acabat molt més carismàtic, un Bob on la norma és l’ona suau i desestructurada, el Curly Bob serà el perfecte aliat de la teva cabellera en els dies en què et vingui de gust arriscar. Un tall de cabell que acaba a la mandíbula i es caracteritza per un ris definit i marcat, que ressaltarà les teves faccions.

L’avantatge: pots anar tot el “despentinada” que vulguis, perquè com més volum, molt millor. Encara que, si vols una versió molt més elegant, no dubtis a desfer una mica les ones i pentinar cap a un costat, com les preuades ones Hollywood, tot i que amb molt més volum. Un estil que funciona a la perfecció per a cabells fins i amb poc volum, ja que, el Curly Bob desperta tot el potencial del teu cabell.

Curly Bob