(+Fotos) 4 jornades molt animades amb motiu de la Festa del Poble d’Encamp

Del 23 al 26 de juny, Encamp va viure uns dies ben moguts, ja que va empalmar la celebració de la Revetlla de Sant Joan amb la Festa del Poble. L’espectacle ‘Encamp de Gresca’ va inaugurar oficialment la festivitat parroquial.

Espectacle a Encamp
Fotos: Paula Cristina · Rubén Calvo/Comú d’Encamp

Com ja és costum a Encamp, la plaça dels Arínsols es va convertir en el punt més actiu en el qual va transcórrer la majoria d’activitats programades amb motiu de la Festa del Poble de la parròquia. Aquest indret va ser escenari de l’espectacle de percussió de La Bricandeira i del show del grup de versions The Tutsies, presentacions que van captivar tot el públic present.

Públic a la festa del poble d'encamp

Però, si parlem d’activitats multitudinàries i ben rebudes pels veïns, cal destacar l’encesa de la foguera i l’actuació d’Agnis Fireshow, agrupació que va il·luminar l’aparcament del Prat de l’Areny i, aleshores, també va encendre la flama de la festa de la Revetlla de Sant Joan.

Públic a la festa del poble d'encamp

L’endemà, durant tota la tarda, Encamp va acollir des de tornejos de pàdel i repic de campanes, fins a discomòbils, grups de versions i cercaviles amb batucades. També es va recuperar el sopar de gala al carrer Major de la parròquia, així com el sopar de solters, activitats marcades per una àmplia participació de persones.

‘Encamp de Gresca’

Malgrat que les celebracions van començar dos dies abans, l’espectacle ‘Encamp de Gresca’, interpretat a la plaça dels Arínsols per l’Esbart Sant Romà, va ser l’acte que va donar el tret de sortida oficial de la Festa del Poble d’Encamp.

Encamp de Gresca

Aquest ball tradicional, estrenat fa uns anys, ha esdevingut icona de la festivitat i, enguany, va permetre que el públic s’emportés imatges realment agradables, ja que hi van actuar des del dansaires més petits fins als més experiments. La cònsol major Laura Mas, el ministre Jordi Torres i diferents consellers de la parròquia també es van animar a ballar acompanyats dels membres de l’esbart.

Dansaires de l'Esbart Sant Romà

Aquell divertit dissabte va continuar amb activitats esportives, gimcanes i molta més música, mentre que, durant molt bona part de la tarda, els més petits es van relliscar pel gran tobogan aquàtic.

Nens jugant a la Festa del Poble

El retorn del ‘Crash Car’

Una de les cites més esperades de la cartellera de la Festa del Poble d’Encamp va ser, sense cap mena de dubte, el retorn del ‘Crash Car’ a l’aparcament de l’estadi de futbol de Prada de Moles, on més d’un miler d’espectadors van ser testimonis de la batalla campal protagonitzada per una trentena de cotxes que lluitaven per no quedar completament destruïts.

Crash Car Encamp

La jornada dominical, que també va comptar amb sessions de ball, grups de versions, l’Encamp Dance Festival, i fins i tot un partit de futbol 7 entre solters i casats, va cloure amb un increïble castell de focs i una animada sessió de DJ Moncho.

La cònsol Laura Mas es va mostrar molt satisfeta per la bona rebuda de la Festa del Poble, ja que “tothom agraeix que es pugui tornar a gaudir de les festes populars i de germanor”.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Festa del Poble d