(+Fotos) Assistència massiva a la Calçotada Popular d’Escaldes-Engordany

A les set del matí d’aquest dissabte, els membres de la Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany han començat a ajustar tot el necessari perquè la calçotada fos tot un èxit.

Fotos: César De Pablos

Com és habitual a Escaldes-Engordany, el carrer dels Veedors s’ha convertit en el punt de trobada d’aquells veïns que no s’han volgut perdre una nova edició de la Calçotada Popular, una activitat organitzada per la Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany (UPTEE).Calçotada popular d'Escaldes-EngordanyEra d’esperar que la resposta fos multitudinària, però potser no de tal magnitud com la que hem vist aquest dissabte, ja que s’ha format una gran cua de persones que ha fet tremolar a més d’un membre de l’organització. No obstant això, per al Jaume Ambor, president de la UPTEE, l’afluència de gent no ha estat cap problema, “ja que, com podem veure, tot està sortint bé i el temps ens acompanya”, perquè, cal dir-ho, el sol ha escalfat agradablement la jornada.

En total, s’han preparat unes 800 racions de calçots que s’han venut al públic per tan sols 7,50 euros, “un preu raonable” per al Jaume, considerant que el comensal ha pogut gaudir de dotze calçots, una botifarra, una llesca de pa, una beguda i un pitet commemoratiu.

Calçotada popular d'Escaldes-EngordanyLa cita no ha passat gens desapercebuda per als veïns, però tampoc per als polítics. Hi han assistit el cap de Govern, Xavier Espot; la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili; el ministre de Finances i portaveu, Cèsar Marquina; la ministra d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana, Trini Marín, entre altres personalitats.