Bryn Terfel eleva el llistó de la 25a Temporada de Música i Dansa Morabanc

El baix-baríton gal·lès Bryn Terfel, un dels grans mestres de l’òpera i la pianista Annabel Thwaite, van entusiasmar el públic assistent al seu espectacle ‘L’encís de la lírica’, pertanyent al programa de la 25a Temporada de música i dansa d’Andorra la Vella MoraBanc.

Públic al concert de Bryn Terfel
Foto: César De Pablos

El nombrós públic, que gairebé va omplir el Centre de Congressos d’Andorra la Vella, el passat dimecres, va poder gaudir d’un repertori molt variat, ja que va obrir el concert amb una composició de John Ireland, va continuar amb Schubert i també va interpretar cançons més actuals i d’estils molt variats. Aquesta versatilitat ha estat possible gràcies a la connexió entre Terfel i Thwaite, un aspecte que no passa desapercebut pel públic i que el connecta encara més amb l’estelar actuació.

Autoritats al còctel abans del concert del Bryn Terfel
Foto: César De Pablos

El gal·lès ha actuat a tots els grans escenaris operístics d’arreu del món, com ara, el Royal Opera House de Covent Garden o el Metropolitan Opera de Nova York. Per la seva banda, Thwaite és una de les pianistes més versàtils i reconegudes en l’àmbit mundial i ha guanyat els premis més importants del panorama dels instruments de corda i percussió. Per tant, a mesura que avança la temporada de música i dansa, també es va elevant el llistó de les seves actuacions, un fet que coincideixen a destacar tots els amants del gènere presents a l’acte.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Representants Morabanc andorra al concert de Bryn Terfel
Foto: César De Pablos