L’Horòscop de març: un cicle de canvis profunds

L’Horòscop de març:
ÀRIES 21-03/20-04

Segueixes amb un ritme estressant i encara serà més intens a mitjan mes, així que, si tens tràmits o negociacions pendents de tancar, aquest serà el moment més adient per fer-ho. També serà molt important desenvolupar els teus dots de negociadora en tots els sentits.

 

TAURE 21-04/20-05

És bon moment per posar en ordre els teus objectius i prioritats però, si no et veus amb força per fer-ho, agafa’t uns dies de festa i medita sobre el teu futur, ja que els problemes i els enemics estaran a l’ordre del dia. Ànims, que tens capacitats, tu pots.

 

BESSONS 21-05/21-06

Aquest serà un mes de canvis sobtats, sobretot en l’àmbit professional, però no has de patir, ja que t’obrirà nous horitzons i moltes possibilitats. Malgrat tot, és important que no et relaxis i no idealitzis objectius inabastables. Viatja amb amics i mira de créixer de manera espiritual i mental.

 

CRANC 22-06/22-07

Aprofita el moment per rellançar els teus projectes, ja que podràs assolir els teus objectius, especialment en les relacions sentimentals, ja que estaràs especialment sensitiva. Si ets artista, aquest mes serà especialment bo per a la teva creativitat.

 

LLEÓ 23-07/22-08

Mira d’adaptar-te als canvis que patiràs al llarg d’aquest mes i pensa que la teva sexualitat està més lligada al teu cervell del que penses. Si ets intel·ligent, les teves fantasies et poden portar a gaudir de moments extraordinaris. Aprofita el moment, valdrà la pena.

 

VERGE 23-08/21-09

Vigila tots els teus recursos, i no només materials, ja que poden sorgir molts problemes en l’àmbit de la parella, familiars o socials. Pensa que no sempre es poden dir les coses pel seu nom i que moltes vegades hem de ser més pragmàtics. Reflexiona i te’n sortiràs.

 

BALANÇA 22-09/22-10

És un moment en què hauràs de posar a prova el teu equilibri, ja que no sempre podràs controlar els esdeveniments. Però no pateixis, hi ha bons auguris pel que fa a l’àmbit laboral i domèstic, dos aspectes en què podràs créixer. Vigila amb la teva salut i controla els teus hàbits alimentaris.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

Atenció especial a l’àmbit laboral i la salut, dos aspectes que poden millorar. Malgrat tot, viuràs intenses relacions amoroses i experiències sexuals. Les teves responsabilitats no estan renyides amb poder gaudir dels plaers de la vida i això t’ajudarà a desenvolupar el teu vessant creatiu.

 

SAGITARI 22-11/22-12

Vigila els teus recursos econòmics, perquè no són infinits. Pel que fa a les relacions amb els altres, passaràs per un període de distanciament, així que, aprofita per potenciar projectes creatius i estimulants. Malgrat tot, la vida en família et portarà grans satisfaccions.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

És moment de centrar els teus esforços en la família i la llar, ja que estàs en un moment de gran càrrega emocional i el pots utilitzar per millorar la teva comunicació. Si no ho fas així, pots entrar en una etapa de desequilibris profunds, no deixis de practicar algun esport.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Adapta les teves idees i també la manera de comunicar-te amb els altres, ja que hauries d’aprendre a enraonar amb més humanitat. Gaudiràs de molt potencial, i no només en l’àmbit econòmic, el qual controles molt bé, també en el vessant sentimental.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Vigila molt la teva economia i sigues perseverant, només així podràs comptar amb recursos suficients per afrontar qualsevol situació. Mira de canviar d’estètica, guanyar en qualitat de vida i millora les teves relacions personals. Vigila amb la teva alimentació i intenta fer esport.