L’Horòscop de setembre: deixa de banda els problemes aliens

L’Horòscop de setembre:
ÀRIES 21-03/20-04

Arriben molt bones notícies a la teva vida. Prepara’t per viure un mes ple de canvis i satisfaccions. Sens dubte, setembre serà un període per gaudir de tots els fruits dels teus esforços, però intenta no relaxar-te tant i no descuidis les teves relacions personals.

 

TAURE 21-04/20-05

És moment de demostrar al món qui ets. Aquest mes serà necessari que et centris en això que realment és important. Destina temps als teus estudis i a totes les qüestions personals que has deixat de banda per culpa de la feina. També  hauràs de millorar els teus hàbits alimentaris i fer més activitat física per a alliberar l’estrès que tens acumulat.

 

BESSONS 21-05/21-06

És moment de demostrar al món qui ets. Aquest mes serà necessari que et centris en això que realment és important. Destina temps als teus estudis i a totes les qüestions personals que has deixat de banda per culpa de la feina. També  hauràs de millorar els teus hàbits alimentaris i fer més activitat física per a alliberar l’estrès que tens acumulat.

 

CRANC 22-06/22-07

El teu talent innat per comunicar serà clau aquest mes per defensar amb fermesa les teves idees i projectes. Evita les confrontacions i mals entesos. Replanteja els teus mètodes si és necessari, però fuig dels conflictes perquè la roda es podria girar en contra.

 

LLEÓ 23-07/22-08

Confia en la teva capacitat i tira endavant aquells projectes que tens postergats des de fa un temps. Busca noves aliances per ampliar els horitzons i tindràs l’èxit garantit. La presència de Júpiter en el teu signe afavorirà la teva expansió financera. No desaprofitis l’oportunitat.

 

VERGE 23-08/21-09

Intenta prioritzar els teus interessos i deixa de banda els problemes aliens. És moment de començar a traçar el teu propi camí i de treballar molt intensament per aconseguir aquelles fites que vols assolir. Tard o d’hora els teus esforços et donaran la recompensa.

 

BALANÇA 22-09/22-10

No tinguis por de començar una nova vida perquè el futur és teu. Aprofita aquesta oportunitat que la vida posa en el teu camí i confia en el destí perquè les coses no passen per casualitat. Durant el mes de setembre signaràs un acord molt important que marcarà un abans i un després en la teva rutina. Endavant, els astres estan del teu costat.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

Si vols atreure canvis positius a la teva vida és moment d’actuar i de treballar per obtenir-los. La influència de Mercuri en el teu signe et permetrà reflexionar i repensar la teva manera de concebre la vida. Si necessites ajuda o no saps per on començar, cerca suport en la teva família.

 

SAGITARI 22-11/22-12

Aquest és un mes ideal per a posar en marxa un nou negoci que t’aportarà grans satisfaccions. Confia en la teva intuïció i vigila el teu entorn i les finances, perquè pot ser que hi hagi alguns socis que no tinguin bones intencions.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

La positivitat i el teu bon ànim seran evidents durant tot el mes de setembre. Tanta bona energia pot ser que molesti a algunes persones del teu entorn, però no deixis que això t’afecti. Tens el suport de Venus per millorar les teves relacions personals i transformar alguns aspectes de la teva vida professional i personal.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

No deixis que res ni ningú modifiqui els teus plans. Tu tira endavant i continua. Pot ser que Mercuri alenteixi alguns projectes, però no tinguis por de desafiar el destí, perquè la sort estarà del teu costat.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Deixa de pensar tant en el futur i comença a viure més el present. Intenta treballar més el teu interior i deixa de costat el teu orgull, així la vida serà molt més fàcil. La teva família i amics seran un gran suport perquè aconsegueixis fer alguns canvis necessaris que t’ajudaran a sentir-te molt millor.