L’Horòscop del maig 2022: no més preocupacions

L’Horòscop del maig 2022:
ÀRIES 21-03/20-04

Intenta no perdre el seny i comença a prendre’t la vida amb més calma. Evita situacions d’estrès que no sumin gens bo al teu dia a dia. L’entrada de Júpiter en el teu signe t’impulsarà a generar nous projectes que et faran sortir de la teva zona de confort. Para atenció a les oportunitats que es presenten.

 

TAURE 21-04/20-05

Quan deixis de preocupar-te pels altres i pel què diran, la vida et canviarà per complet. Mentrestant continuaràs sentint que no pots avançar cap a on realment vols. Deixa de pensar tant i comença a actuar. La presència de Venus en el teu signe, durant el mes de maig, impulsarà el teu costat afectiu i farà que coneguis una persona molt interessant que pot canviar el teu destí.

 

BESSONS 21-05/21-06

Aquest mes concretaràs aquest negoci que tant estaves anhelant, ja que la situació dels astres afavorirà tots els teus projectes. No obstant això, hauràs de continuar esforçant-te i no perdre el cap. Per això, intenta desconnectar de les teves obligacions, almenys un moment al dia, i procura no descurar les teves relacions personals.

 

CRANC 22-06/22-07

L’energia i l’ambició que manejaràs durant el mes de maig et faran aconseguir això que estàs buscant. Ningú podrà detenir la set de victòria que tindràs, però hauràs de vigilar amb els envejosos i les males llengües, perquè poden jugar-te una mala passada. No obstant això, el teu talent i capacitat per treballar en equip seran molt ben recompensats.

 

LLEÓ 23-07/22-08

Aquest serà un bon mes per a tu, Lleó. Ja no tindràs de què preocupar-te, perquè finalment arribarà aquell ascens laboral amb el qual especulaves fa un temps. Per tant, aprofita per créixer professionalment i esprémer al màxim les teves habilitats. Aquest és un bon moment per demostrar al món tot el que saps fer.

 

VERGE 23-08/21-09

La gent ja sap qui ets tu, Verge, no fa falta que malgastis energia en qui no et valora. Comença a confiar en la teva intuïció i apartar-te de tot allò que et fa malament. Maig és un bon període perquè mostris la teva millor versió. Venus t’ajudarà a mostrar el teu costat més sensual i encantador.

 

BALANÇA 22-09/22-10

Serà un mes intens, molt similar als anteriors, però no per això serà menys interessant. Intenta distribuir bé el teu temps per equilibrar les teves hores de feina, família, parella i oci; si no, et tornaràs boig abans que acabi l’any. No obstant això, la influència de Venus sota el teu signe farà que trobis moments oportuns per relaxar-te com Déu mana.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

Aquest mes tot marxarà vent en popa i et sentiràs amb moltes ganes de sortir a devorar-te el món. La teva energia serà tan desbordant que t’atreviràs a demanar un augment de sou al teu cap i te’l concedirà, però no abusis de la seva confiança. Noves oportunitats arribaran a la teva porta, no les desaprofitis.

 

SAGITARI 22-11/22-12

Intenta no mirar enrere i gaudeix de tot el que has aconseguit atreure al teu present. Centra’t en aquelles petites coses que té la vida i deixa de preocupar-te tant pel futur. La teva família necessita tornar a veure’t amb l’alegria i la fortalesa que et caracteritza. La influència de Júpiter durant el mes de maig en el teu signe potenciarà el teu carisma i, sobretot, la teva capacitat de generar nous llaços socials.

 

CAPRICORN 23-12/22-01

És moment de deixar a un costat les queixes i començar a actuar per canviar això que tant et molesta. Recorda que a ningú li importa quines són les teves penes. Per tant, aquest mes les excuses et sobraran, però al final entendràs que, si vols sentir-te bé, no t’has de conformar amb la rutina. L’activitat física farà que la teva perspectiva de la vida canviï.

 

AQUARI 22-01/21-02

El carisma i la confiança que irradies en tu mateixa et convertiran en el centre de totes les mirades. Aquest mes tindràs la capacitat d’influir positivament en qui tu vulguis. La teva energia arribarà a tots els racons, fins i tot a les persones menys pensades.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Tots saben que ets un signe emprenedor i ple de plans. Aquest mes, finalment, podràs posar en marxa aquell negoci que ja havies planificat des de fa un temps. Però vigila molt amb la gent que t’envolta i no et deixis portar per l’especulació. Les teves oportunitats per créixer econòmicament estan a la vista, però aguditza els teus sentits.