(+Fotos) Nova Elegance organitza un sopar de cortesia en honor al diputat Paulo Pisco

Després d’assistir al Festival de Folklore, amb motiu del 26è aniversari del Grup de Folklore Casa de Portugal, Paulo Alexandre de Carvalho Pisco, diputat a l’Assemblea de la República de Portugal, va assistir a un sopar de cortesia organitzat per Nova Elegance i el President d’aquesta empresa, Jose Costa.

Fotos: Paula Cristina

Sopar de nova elegance amb Paulo Pisco

La trobada va transcórrer al reservat del restaurant Excalibur, a l’avinguda Carlemany d’Escaldes-Engordany. No només van acudir-hi el representant parlamentari portuguès i l’empresari resident, sinó també altres personalitats com el periodista i presentador de televisió, Alfred Llahí; el conseller de la comunitat portuguesa, José Manuel da Costa; l’empresari Jordi Martínez, entre altres convidats, que van donar la benvinguda al representant del Partit Socialista de l’Assemblea de la República de Portugal.

Sopar de Nova Elegance

Aquesta no és la primera vegada que Pisco visita el Principat d’Andorra; de fet, en anteriors ocasions, el diputat s’ha reunit amb representants de les altes esferes de la política andorrana, com ara els aleshores síndic general i subsíndica general, Vicenç Mateu i Mònica Bonell, respectivament, en qualitat de membre del Grup d’Amistat Andorra-Portugal. No obstant això, la del passat 30 d’abril va ser una cita diferent, ja que va ser convidat d’honor del Festival de Folklore, organitzat pel Grup de Folklore Casa de Portugal, en el marc del 26è aniversari de l’entitat. Aquesta visita, doncs, també va servir perquè el parlamentari s’emportés una imatge més fidel sobre els neguits i situació actual dels ciutadans portuguesos que resideixen al nostre país.

Sopar de Nova Elegance

Durant la vetllada, amenitzada per la cantant Alys Paramá, Pisco i l’empresari Jose Costa van intercanviar visions i experiències en un ambient més distès, acompanyats per una deliciosa taula d’aperitius portuguesos i salmó, bacallà i entrecot com a principals.

Sopar de Nova Elegance

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Nova Elegance organitza un sopar de cortesia en honor al diputat Paulo Pisco