(+Fotos) 6e edició de portes obertes a Tot Natura

Després de dos anys d’aturada, a causa de la pandèmia, Tot Natura va tornar a celebrar les tradicionals jornades de portes obertes, que enguany arriben a la 6a edició.

Fotos: Noelia Farias

Des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre, les instal·lacions de l’establiment van romandre obertes perquè tots els visitants poguessin gaudir de l’àmplia i variada oferta de plantes i flors,  accessoris i mobiliari de jardí, així com les últimes novetats que van arribar al ‘garden’ de cara a la primera.

Com ja és habitual, durant la jornada, els assistents van poder participar del taller d’orquídies que va anar a càrrec d’Àngel Jubete, director de l’empresa Flower. En aquesta ocasió, Jubete va compartir amb el públic alguns secrets i tècniques per a la cura de les orquídies, com ara la tècnica del reg i el trasplantament d’un test a un altre, així com diferents tips per al manteniment d’aquestes plantes.

Àngel Jubete, director de l’empresa Flower, va compartir amb el públic alguns consells i tècniques per a la cura de les orquídies.

GosSos Andorra

Enguany, membres de GosSos Andorra i responsables de la gossera també van ser presents a la 6a edició de portes obertes, amb una paradeta, per donar a conèixer l’entitat i captar nous socis.

L’associació  va convidar els visitants a fer-se socis de GosSos Andorra o adquirir algun producte solidari, per ajudar-los en la seva tasca en benefici dels gossos sense llar que hi ha al país. A l’estand vàrem poder trobar el Sam, un preciós pelut que busca una nova família.

Sisena Jornada de portes obertes de Tot Natura