La Creu Roja Andorrana organitza una nova trobada per a la gent gran

En aquesta ocasió, el Centre de Dia de la capital, va ser el punt d’acollida d’una seixantena de padrins que van participar en  l’activitat proposada per l’entitat.

Fotos: Noelia Farias

Durant la jornada, celebrada el passat 30 d’abril, es va prioritzar que els 65 assistents, usuaris del servei de teleassistència, del programa Sempre Acompanyats i del centre de dia de la institució, a més de compartir un berenar, aprofitessin el moment per xerrar i compartir experiències, ja que va ser la primera vegada que es retrobaven després de 5 mesos sense poder coincidir.

Com a les darreres edicions, la implicació dels voluntaris va ser clau. Per fer aquesta primera trobada, la Creu Roja Andorrana va comptar amb el suport  de quinze voluntaris, que van assistir als padrins durant el berenar i, al mateix temps, van fer possible la sortida i arribada dels usuaris a les seves llars.

Anna Arias, responsable de l’Àrea Social de la Creu Roja Andorrana, va assenyalar que amb l’aixecament de les mesures sanitàries, la intenció de l’entitat és organitzar, com a mínim, una trobada al mes, amb tots els padrins.

Les sortides dels padrins, que organitza l’Àrea Social de la Creu Roja Andorrana, estan pensades  perquè els usuaris puguin connectar amb altres persones, compartir una bona estona i gaudir d’un moment d’oci. Així mateix, permeten als voluntaris de l’entitat la possibilitat de fer relacions intergeneracionals amb els padrins.

Primera trobada de la gent gran de la Creu Roja Andorrana