L’Horòscop de setembre: defensa els teus interessos

L’Horòscop de setembre:
ÀRIES 21-03/20-04

Després d’una merescuda pausa Àries, és moment de centrar l’energia en els nous desafiaments que arriben. Durant el setembre, els planetes estaran alineats al teu favor, per tant, aprofita les oportunitats per créixer com a persona, però també com a professional. Demostra-li al món tot el que vals.

 

TAURE 21-04/20-05

Si vols avançar cap a un futur més esperançador, serà millor que deixis de banda totes les aturades i les teves pors. Júpiter sota el teu signe t’omplirà de l’entusiasme que necessites i t’ajudarà a obrir nous horitzons. Confia en el teu talent i carisma. Aquest mes és teu.

 

BESSONS 21-05/21-06

Tot i que la indiferència ha estat la teva principal aliada al llarg de l’any, ara hauràs que començar a comunicar-te millor per aconseguir una major entesa amb el teu entorn. Si ho fas, comptaràs amb el suport de persones molt influents que podran finançar el teu negoci.

 

CRANC 22-06/22-07

Transitaràs un mes de molts canvis que et deixaran una sensació de disconformitat i et faran desitjar més i més. Però, tranquil·la, seran les dues primeres setmanes del mes, després començaran a arribar les satisfaccions, que canviaran dràsticament el teu estat d’ànim. Aprofita per socialitzar.

 

LLEÓ 23-07/22-08

La presència de Júpiter en el teu signe afavorirà la teva energia. Et sentiràs imbatible, però vigila i no et confiïs massa, la teva bonança pot generar una mica de malestar al teu entorn. Utilitza el teu potencial per aconseguir el que necessites, perquè arribaràs lluny.

 

VERGE 23-08/21-09

Defensa els teus interessos, encara que això impliqui l’allunyament de persones del teu voltant. No siguis conformista, surt de la teva zona de confort perquè la recompensa serà molt gran. Si encara no t’has pres uns dies de vacances, aprofita setembre per fer una escapada amb la família.

 

BALANÇA 22-09/22-10

Durant aquest mes, l’ansietat i el perfeccionisme no seran molt bons consellers. Has d’aprendre a controlar les situacions d’estrès perquè la feina no et porti problemes a casa. Intenta desconnectar una mica més de la rutina i fer algun esport.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

És hora d’emprendre un nou rumb per passar a una nova etapa en la teva vida. Saps que tens molt de potencial, és moment de demostrar-ho. Comparteix els teus plans amb la teva parella i família. En ells trobaràs el suport i l’aprovació que estàs buscant.

 

SAGITARI 22-11/22-12

En la vida Sagitari, no tot és blanc o negre, sempre hi ha matisos. Per tant, si et trobes una mica estancada, seria bo que trenquis una mica la rutina i reprenguis la vida social. No cal que et carreguis de responsabilitats familiars que no t’incumbeixen. Aprendre a prioritzar-te i a posar límits.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

A vegades, la teva ambició no et permet veure l’horitzó. Per això, hauràs de fer una pausa per mirar tot el que has aconseguit fins ara i, també, per ser una mica més conscient del que t’has convertit com a persona i com a professional. Relaxa’t, tots saben reconèixer els teus mèrits.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

S’aveïna un naixement, pot ser d’un nou projecte, una idea o fins i tot d’un nadó a la família. Així que vigila i no baixis la guarda perquè arriba un mes ben mogut per a tu. Setembre es presenta com el mes ideal per activar reunions socials amb amics, socis i familiars.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Recorda que parlant, tothom s’entén. Durant aquest mes, és possible que tinguis molts malentesos amb els teus superiors, però no perdis la calma, perquè acabaràs tenint la raó. En aquestes situacions, la teva capacitat de diàleg i empatia funcionaran com les teves aliades.