L’Horòscop del gener 2022

L’Horòscop del gener 2021:
ÀRIES 21-03/20-04

La quadratura del Sol, Mercuri i Venus en el teu signe farà que el teu començament d’any sigui una mica problemàtic. Per això, has d’evitar els conflictes i deixar de banda les teves ambicions. Després del dia 15 de gener comences un nou cicle que farà canviar les regnes del teu destí.

 

TAURE 21-04/20-05

Comences l’any fent tot allò que havies deixat pendent, però intenta no estressar-te amb tants plans. La influència de Venus en el teu signe farà que tinguis la necessitat de començar a replantejar-te la teva vida amorosa. Obre el teu cor per rebre tot el bo que t’arribarà amb l’any nou.

BESSONS 21-05/21-06

La teva fortalesa i coratge seran la teva bandera durant tot el 2022. Allibera’t de tots els teus prejudicis, comença a gaudir de tots els teus assoliments, continua confiant en la teva intuïció i aprofita al màxim totes les oportunitats que es presentin, tant en l’àmbit professional com en l’afectiu.

CRANC 22-06/22-07

La presència de Júpiter en el teu signe t’ajudarà a superar tots els obstacles i a enfrontar-te a totes les teves pors. Si estàs soltera, aquest mes pot ser que coneguis a una persona molt interessant amb la qual comencis un nou romanç. Però no et pressionis, deixa que el destí segueixi el seu recorregut.

LLEÓ 23-07/22-08

Si bé la influència de Júpiter en el teu signe reforçarà el teu rendiment, hauràs de trobar un equilibri entre els teus desitjos i el que realment pots arribar a fer. No et resisteixis a delegar algunes obligacions a un tercer per evitar sobrecarregar-te de feina. Procura destinar un moment del dia per a tu mateixa i no descuidis als teus éssers estimats.

 

VERGE 23-08/21-09

Comences el mes amb més energia que mai i amb la possibilitat d’emprendre un viatge de plaer que t’ajudarà a expandir el teu cercle social i financer. La presència de Júpiter sota el signe de Virgo afavoreix les relacions socials i afectives, però has de procurar evitar tota classe d’excessos que puguin perjudicar la teva salut.

BALANÇA 22-09/22-10

Les teves ganes de viure i el teu entusiasme, seran molt contagiosos durant tot el mes de gener. Et sentiràs plena de vitalitat i energia, i molt predisposada a compartir en família. La influència de Júpiter en el teu signe impulsarà alguns canvis en l’àmbit laboral que des de fa un temps estaves esperat. Pot ser que aconsegueixis un ascens professional o rebis un augment de salari.

ESCORPÍ 23-10/21-11

Gener es presenta com un mes excel·lent per a les teves finances. És un bon període per  invertir en un nou negoci o en la teva llar, però sense perdre la calma, sempre mantenint el cap bé fred per evitar pèrdues a futur.

 

SAGITARI 22-11/22-12

Mart en el teu signe farà que et sentis més competitiva que de costum i que posis en marxa nous desafiaments personals que, per temor, havies deixat de banda. Aferra’t al que t’ofereix de bo la vida, i deixa anar tot allò que et fa mal.

 

CAPRICORN 23-12/22-01

Atrauràs a la teva vida tot allò que vulguis, sempre que tu t’ho proposis. Envolta’t de persones que sumin al teu dia a dia i comença a gaudir de noves experiències que t’aportaran moments inoblidables. Venus en el teu signe afavorirà les trobades entre familiars i amics.

AQUARI 22-01/21-02

Sigues cauta i no prenguis decisions de manera precipitada. Medita cada pas que hagis de fer i, quan ho tinguis ben clar, embarca’t en aquell projecte que tens al cap. Mart ajudarà a fer que els teus plans es compleixin tal com els havies pensant.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Pensa abans d’actuar i parlar per evitar errors que puguin perjudicar el teu prestigi o la teva empresa. Si bé Júpiter et dotarà d’un gran esperit emprenedor i d’un desig d’anar més enllà de les teves aspiracions, has de ser cauta i tenir ben clar fins a on pots arribar, és a dir, quines són les teves limitacions.