Ludmilla Lacueva va signar exemplars de la novel·la ‘Olor de difunt’

‘Olor de difunt’, la tercera de les novel·les que submergeixen el lector en el món del comissari Cerni Llop i l’exbatlle Climent Masoliver, és la darrera obra de Ludmilla Lacueva Canut. El passat 17 de desembre, l’autora va signar i dedicar llibres als fidels que van acudir a Llibre Idees, a l’Illa Carlemany.

Signatura de llibres de Ludmilla Lacueva

“Aquesta vegada he volgut entrar una mica més en la intimitat del Climent, que és un personatge un tant ‘burrot’ en aparença, per mostrar que té sentiments, que és una persona que ha travessat vicissituds durant la seva vida i que, justament per aquestes experiències, s’ha format aquest caràcter”, és el que ens comentava la Ludmilla en una entrevista prèvia a la publicació de la novel·la negra ‘Olor de difunt’, publicada sota el segell de Llibres del Delicte, una tercera entrega que promet ser igual de captivadora que ‘Mort sota zero’ i ‘Scrap mortal’.

Olor de Difunt a Llibre Idees

La història gira al voltant d’un doble assassinat que commou a la societat andorrana i que, per al lector, serà l’oportunitat ideal per aprofundir en la personalitat de l’exbatlle Climent Masoliver.

Des del 29 de novembre passat, ‘Olor de difunt’ ja es troba a totes les llibreries del Principat, incloent-hi Llibre Idees, lloc en què l’autora va protagonitzar, el 17 de desembre passat, la signatura d’exemplars per als seus lectors. Entre selfies, congratulacions, abraçades i somriures dissimulats per les mascaretes, l’escriptora va rebre l’escalfor i aprovació d’un públic entusiasta que, segurament, passarà una estona agradable passejant per cada pàgina de la novel·la.

A través de les xarxes socials, va expressar que aquella “va ser una tarda molt emotiva” i que es va sentir “molt agraïda pel suport” dels lectors.