Ansalonga es prepara per gaudir d’una Festa Major molt especial

El poble d’Ansalonga fa el compte enrere pel començament a la seva Festa Major, una celebració per honorar el patró de la vila, Sant Miquel, i per retrobar-s’hi amb el veïnatge.

Fotos: Dona Secret/Arxiu

Des del 29 de setembre i fins a l’1 d’octubre, Ansalonga viurà un cap de setmana molt especial amb motiu de la seva Festa Major, amb la missa solemne en honor a Sant Miquel com a activitat inaugural de les celebracions, que continuaran, aquell mateix dijous, amb un aperitiu per a tothom.

Divendres, dia 30, el sarau començarà amb la gran traca, que donarà pas a l’esperada sardinada popular, mentre que, més entrada la nit, el Grup Bugatti animarà la festa fins a la una de la matinada, moment en el qual el DJ Ivan farà ballar als presents amb les seves mescles.

L’endemà, amb jocs per a la mainada, una festa de música caribenya i una xocolatada amb coca per a tots els visitants, la jornada continuarà amb una gran botifarrada i el ball de nit amb el grup Alea. El colofó d’or el posarà, una vegada més, DJ Ivan punxant els èxits més sonats del moment.

Des de la Comissió de Festes d’Ansalonga, s’espera la celebració amb il·lusió, especialment perquè representa la superació de la pandèmia de la Covid-19.