IBO-Àfrica va celebrar un sopar solidari al Museu Carmen Thyssen

El Museu Carmen Thyssen Andorra, a més de ser un espai consolidat para la difusió de l’art i la cultura, també destaca per la seva col·laboració amb iniciatives altruistes, com és el cas del projecte de desenvolupament que encapçala la Fundació Privada IBO-Àfrica, organització benèfica que va celebrar un sopar solidari dins les instal·lacions del prestigiós museu.

Sopar Ibo-Àfrica al Museu Carmen thyssen andorra
Foto: César De Pablos

La gala, a la que van assistir unes 50 persones, va comptar a la presència de la Ministra d’Afers Exteriors d’Andorra, Maria Ubach, i del –fins ahir– Ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, del Principat, Xavier Espot, que ara es presenta formalment com a candidat a Cap de Govern.

Xavier espot a la presentació Ibo-Àfrica
Foto: César De Pablos

Els assistents van conèixer, de primeríssima mà, l’exposició Femina Feminae, que es podrà apreciar al Museu Carmen Thyssen Andorra fins al 10 de setembre del 2019.

Museu Carmen Thyssen Andorra Ibo-Àfrica
Foto: César De Pablos

Després de la mostra, el museu va albergar un sopar d’alta qualitat, ofert per Kao Soldeu, el restaurant ubicat al Park Piolets Mountain Hotel & Spa, que va saber captivar al públic andorrà amb un concepte pop-up, que combina el millor de la cuina tradicional xinesa amb les tècniques d’avantguarda.

Museu Carmen Thyssen Andorra
Foto: César De Pablos

Lluís Álvarez, president de la Fundació Privada IBO-Àfrica, va agrair la presència de tots els assistents, i els va convidar a seguir participant en aquest tipus d’iniciatives, per tal de millorar la qualitat de vida de tots els habitants de l’illa d’Ibo, ubicada a l’arxipèlag de les Quirimbas, a Moçambic.