Caldea ofereix un programa d’activitats per a celebrar els seus 25 anys

Aquest 2019, Caldea es prepara per a celebrar un quart de segle, emmarcat per una trajectòria molt positiva, que va enregistrar ingressos de gairebé 300 milions d’euros, així com nombrosos somriures entre els seus 9 milions de visitants.

Roda de Premsa de Caldea
Foto: Paula Cristina

El centre termolúdic, que va obrir les seves portes el 1994, oferirà un complet programa d’activitats perquè aquests 25 anys d’història siguin memorables. La primera part de la celebració tindrà lloc el pròxim 26 de marc, quan les autoritats vinculades al projecte Caldea, podran gaudir d’un dinar molt especial. A la tarda, arribarà el torn dels accionistes de la Societat d’Explotació Mixta del Termolúdic d’Escaldes-Engordany (SEMTEE), que celebraran entre còctels, animacions i actuacions musicals, un aniversari entranyable.

Miguel Pedregal director de Caldea
Foto: Paula Cristina

A més a més, com a part de les activitats previstes per l’empresa, hi haurà concursos a les xarxes socials del centre, que obsequiaran els afortunats guanyadors amb entrades gratuïtes als espais de Caldea, estades al Principat d’Andorra i moltes sorpreses més.

Roda de premsa aniversari Caldea
Foto: Paula Cristina

Caldea, com sempre, ens acostuma a mostrar una renovació constant dels seus serveis, però amb consciència de la seva essència. El cim d’aquest 25è aniversari, sens dubte, serà l’obertura de la piscina panoràmica que s’ubicarà sobre el riu Valira, prevista per a finals d’estiu del 2019.