(+Fotos) La FAE celebra la ‘Festa de l’esquí’

La 10a Nit de l’esquí 2024, organitzada per la Federació Andorrana d’Esquí, va aplegar prop de 300 de persones a l’Sport Hotel Village, a Soldeu. El sopar que, com cada any, té l’objectiu celebrar la ‘Festa de l’esquí’ i recaptar fons per als esportistes andorrans, els esquiadors de casa nostra, va ser tot un èxit.

Fotos: Noelia Farias

L’acte va comptar amb la presència de membres del món de la política i l’esport, incloent-hi la ministra de Cultura, Joventut i Esport, Mònica Bonell, i el secretari d’Estat d’Esport, Alain Cabanes. Acompanyant-los, la junta directiva de la FAE, amb el president Josep Pintat Mas; el vicepresident Patrick Toussaint Mas; el tresorer Ventura Vidal; el secretari  general Lluís Ruiz Valls, i els vocals Jordi Farré, Jordi Argemí, Joan Erola, Antoni Crespo, Meritxell Santuré i Laura Orgué, entre altres convidats.

Com cada any, l’objectiu principal de la gala va ser recaptar fons, que es destinaran  al desenvolupament dels programes esportius dels equips afiliats a la federació. Tot i que encara no s’han anunciat les xifres finals de la recaptació de la 10a Nit de l’esquí, l’organització va remarcar la resposta positiva que va rebre per part del públic del país. Tots els assistents van adquirir les entrades, a un preu de 100 euros, i també van fer aportacions voluntàries al compte de Creand, contribuint a la causa de manera significativa.

Durant la vetllada, els convidats van viure moments d’emoció i expectació, ja que es van sortejar 19 lots complets amb productes de diversa índole, tots proporcionats pels patrocinadors i col·laboradors de la federació, entre els quals van destacar dos viatges a la Rivera Maya, forfet de temporada, sopars, dinars, excursions en moto de neu, estades de cap de setmana a Roses, Astúries i descomptes en carburant, entre d’altres.  També va haver-hi dues subhastes, una a benefici de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, que va ser el quadre de la bandera GS dels passats jocs de Beijing, i l’altra, una granota de Joan Verdú, en benefici de la federació andorrana d’esquí.

Aquesta celebració va demostrar, un cop més, la solidaritat de la comunitat andorrana per donar suport als esportistes del país, consolidant la Nit de l’esquí com un esdeveniment clau en el calendari social i esportiu andorrà.

Totes les fotos de l’esdeveniment aquí 

La FAE celebra la ‘Festa de l’esquí’