Nou pubillatge a Escaldes-Engordany

El vuit de maig, coincidint amb la festivitat de Sant Miquel d’Engolasters, es farà la presentació oficial del nou pubillatge de la parròquia d’Escaldes-Engordany.

La sala del Prat del Roure va acollir, ara fa unes setmanes,  l’acte d’elecció de les noves pubilla i pubilleta i hereu i hereuet. Una tradició que ara es fa cada dos anys per mirar de pal·liar les dificultats per trobar participants. Enguany hi havia dues candidates a pubilla i sis a pubilleta, un hereu i dos aspirants a hereuet.

Dia de celebració dels actes previs a l'elecció del pubillatge 2019-2020.
Foto: Comú d’Escaldes-Engordany

Des de la Unió Proturisme, els organitzadors estan especialment satisfets per l’acte d’enguany ja que s’hi van aplegar unes 150 persones.

Per demostrar la seva vàlua, les candidates, els candidats han hagut de passar una prova escrita, amb preguntes sobre el país i la parròquia, i una prova oral davant d’un jurat.

Dansa tradicional a l'elecció del nou pubillatge
Foto: Comú d’Escaldes-Engordany

Tot seguit un dinar, on es puntuava el saber estar i el tarannà. El públic també puntuava, en funció de la manera de respondre les preguntes dels presentadors.

Carolina Llorens, ha estat escollida pubilla, i Imma Rodríguez, dama d’honor. Esteve Graell ha estat escollit hereuet, Naiara Garcia, pubilleta i Max Capdevila, hereu.

Durant els propers dos anys representaran la parròquia d’Escaldes-Engordany! Enhorabona i molta sort!