Èxit de participació en l’Open Pàdel Financera d’Assegurances

Amb un èxit rotund de participació, va cloure l’Open Pàdel Financera d’Assegurances 2019, corresponent al circuit amateur Pàdel Xperience, que es disputa entre l’Alt Urgell i el Principat d’Andorra. L’esdeveniment, acollit pel complex esportiu Principadel, va rebre més de 140 jugadors inscrits, amb una gran resposta del públic local i d’altres locacions com ara Reus, Solsona, Organyà, Lleida i La Seu d’Urgell.

Franco Montañana a l'Open Pàdel Financera d'Assegurances
Foto: César De Pablos

Van ser 7 les categories disputades en aquesta jornada, però la final més calenta i emocionant va tenir lloc en cloure la tarda de diumenge passat, quan Gustavo Morales i Franco Montañana van conquerir el títol de la categoria “Masculí Primera”, davant l’esforç titànic d’Axel Rabanal i Adrià Girau.

Gustavo Morales i Franco Montañana a l'Open Pàdel Financera d'Assegurances
Foto: César De Pablos

Per la seva part, Berta Juncosa i Gemma Bullich, van fer mèrits per assolir el títol de campiones de la categoria “Femení Primera”, després de vèncer la dupla conformada per Tere Suñé i Sílvia Terés. D’altra banda, en la categoria “Mixta”, Miriam Navarro i Xavier Busquet, van saber desxifrar el joc proposat per Anna Tarrés i Arnau Mallofre, i es van assegurar la victòria.

Guanyadora de la categoria 1a Femenina l'Open Pàdel Financera d'Assegurances
Foto: César De Pablos

Els atletes més joves, d’entre 12 i 16 anys, van protagonitzar enfrontaments igualment emocionants en la categoria “Menors”. Finalment, Àlex Garcia i Mario Pastor, van imposar la seva superioritat sobre el duet conformat per Lucas Bagilet i Àlex López.

Jugadors de la categoria menors a l'Open Pàdel Financera d'Assegurances
Foto: César De Pablos

El comitè organitzador, encapçalat per Gastón Bagilet, va manifestar la seva satisfacció per l’èxit assolit en aquesta convocatòria esportiva, on es van repartir més de 6.000 euros en premis. Tanmateix, va agrair la participació de cadascun dels atletes, la col·laboració dels diferents sponsors com ara Financera d’Assegurances, SuperDry, Padel Nuestro i Pintura Express, així com el suport que va rebre d’aliats com ara Don Piacere, Inter Còpia Copisteria i Principadel.

Jugadors de la categoria mixta a l'Open Pàdel Financera d'Assegurances
Foto: César De Pablos

La pròxima cita del circuit Pàdel Xperience tindrà lloc a les pistes de Caldea, des del divendres 14 de juny fins al diumenge 16.

Altres resultats de l’Open Pàdel Financera d’Assegurances 2019

Categoria Masculí Segona:

  • Finalistes: Gerard Cano / Albert Punzano
  • Guanyadors: Arnau Mallofre / Morad Douhri

Categoria Femení Segona:

  • Finalistes: Meritxell VIllafrassa / Laia Perez
  • Guanyadores: Thais Rodriguez / Miriam Navarro

Categoria Masculí Tercera:

  • Finalistes: Jordi Trilla / Enric Cornellà
  • Guanyadors: Sergi Palomo / Emilio Palomo
Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Detall de les pistes a l'Open Pàdel Financera d'Assegurances
Foto: César De Pablos