El Saló de la Gent Gran creix en propostes i emocions

El passat 3 d’octubre, la Sala del Prat del Roure va acollir, un any més, l’XI edició del Saló de la Gent Gran. En aquesta edició, l’objectiu era donar un enfocament positiu vinculat especialment a les possibilitats de la gent gran, així com apostar per un saló sostenible, contribuint a la reducció de residus i donant un valor afegit de sostenibilitat.

Perfumeria Júlia al Saló de la Gent Gran
Foto: Paula Cristina

Com sempre, ha estat un Saló, obert a tothom, des de familiars, professionals, cuidadors, etc. Un saló amb un ampli ventall de propostes vinculades al món de la salut, l’oci, l’estètica, les noves tecnologies, la moda i la gastronomia, entre altres. Totes elles de la mà de més de 20 expositors i col·laboradors. I, com ja és habitual, la desfilada de moda va tornar a ser un dels focus d’atracció del saló i va assolir un gran  èxit, ja que  aquest any va pujar el nivell dels participants. En el marc del saló, també van tenir lloc xerrades i tallers, com la que va oferir el Dr. Miquel Izquierdo titulada “l’activitat física, un element clau per a un envelliment saludable”.

Saló de la Gent Gran
Foto: Paula Cristina

La consellera de Gent Gran i Infancia va agraïr a Cesca Ros, directora de la Fundació Crèdit Andorrà, el suport que durant tots aquests anys han donat a aquesta iniciativa, fent possible bianualment aquest esdeveniment”, dedicada a tothom, però especialment a la gent gran.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.