Les 5 apps del moment!

La tecnologia avança amb molta rapidesa i avui et presentem una selecció dels millors gàdgets i últimes noves tecnologies perquè no et quedis sense conèixer-les.

StyleSnap

És l’última novetat d’Amazon i es tracta d’una aplicació que, igual que fa Shazam amb la música, en una sola foto capta la peça que desitges, t’indica de quina botiga és i, de trobar-esgotada, et proposa un model similar. A més, no mostra el primer que troba, sinó que fa una selecció de les millors peces qualitat-preu que l’app considera més afins a tu i al teu cerca. També està disponible per a tots els dispositius de forma gratuïta.

StyleSnapStylebook

Una cosa amb el que ens trenquem el cap cada matí, és pensant en l’outfit que ens posarem. Doncs bé, aquests mals de cap s’han acabat gràcies Stylebook, una app que analitza totes les peces del teu armari i et construeix els looks. ¿El més, veritat? Doncs això no és tot. Aquesta aplicació també té en compte les tendències així que no hauràs de preocupar-te per si el que portes està de moda o no. L’única pega és que només està disponible per iOS, encara que no trigarà molt a sortir per a la resta de dispositius … paciència!

The Cut on the Runway

Vols estar assabentat de totes les notícies relacionades amb la moda, aquesta aplicació porta el teu nom. The Cut on the Runway abasta des d’articles i desfilades, fins compres … Tot el que puguis imaginar-te, en una app. A més, si no pots veure les desfilades en directe, es queden gravats perquè puguis veure’ls en un altre moment i així observar amb detall i tranquil·litat totes les propostes presentades pels dissenyadors més top. Lamentant-ho molt, només està disponible per a iOS i de moment, no s’ha contemplat ampliar-la per altres dispositius …

The Cut on the RunwayMinitopo microlearning culture

Diuen que el saber no ocupa lloc, però per desgràcia si ocupa temps. Per això aquesta app t’ofereix lliçons interactives amb les quals poder aprendre coses noves de cultura sense haver de recórrer a grans enciclopèdies o perdre’t en una infinitat d’informació a internet. La forma d’aprenentatge mitjançant l’entreteniment és sens dubte una de les grans bases que trobaràs aquí.

Minitopo microlearning cultureMedita amb Petit Bambou:

Un dels esports que diuen ser més sans tant per cos i ment és la meditació i des d’Apple sempre han tractat de promoure-com amb aquesta app recomanada. Aquí trobarem una interessant i completa aplicació que ens ajudarà en el procés de meditació, ja sigui des de la seva fase inicial fins a les més avançades. Podràs rebre milers de consells i tutorials amb l’objectiu d’arribar a reduir estrès, alleujar l’insomni i en definitiva sentir-te millor. Cal destacar que és una app multiplataforma amb aplicació fins i tot en l’Apple Watch.

Petit Bambou