Hotel Nòrdic, les millors idees per a les teves celebracions

L’Hotel Nòrdic del Tarter va organitzar una jornada de portes obertes per donar a conèixer les grans possibilitats que ofereix en matèria de celebracions i esdeveniments. El lloc escollit va ser la sala del restaurant Àliga i els seus esplèndids jardins.

Fotos: Josep Segura / Nelly Dedea

Jornada de portes obertes de l'Hotel NòrdicLa jornada de portes obertes de l’Hotel Nòrdic al Tarter va concentrar un gran nombre de persones que hi van acudir interessades per descobrir les últimes novetats en matèria d’organització d’esdeveniments. Els assistents van gaudir de la visita a la sala de l’hotel, especialment creada per a la celebració de festes, i també van conèixer els diferents professionals que intervenen en l’organització dels esdeveniments, com ara els fotògrafs o els encarregats de bodes i festes.

Jornada de portes obertes de Hotel NòrdicEnguany, els visitants van poder gaudir d’una mostra culinària elaborada pel xef Pablo Rombolo, del restaurant Àliga, i també es van assessorar amb els diferents proveïdors perquè el seu esdeveniment es converteixi en un record memorable. Pel que fa a les flors, l’Anne Marie, de Flors del Paradís, va exhibir els seus arranjaments florals, mentre que, Gatzara Espectacles, va presentar tot el seu ventall de serveis en matèria d’organització i animació d’esdeveniments.

Jornada de portes obertes de l'Hotel NòrdicPel que fa a la fotografia, Gustavo Subilibia va repetir com a referent, però Reinaldo Márquez, un altre dels fotògrafs presents, va mostrar al públic el seu “Mirall Màgic” interactiu, a través de la seva empresa Mirrorland. Unik Events, Escribà Moda, Be Creative, van ser altres dels expositors que van captivar l’atenció dels visitants, que també van aprofitar l’oportunitat d’apreciar els vehicles clàssics més espectaculars per a noces.

democrates andorra