Lino, una història de màgia i diversió per als més petits

L’estudi cinematogràfic StartAnima ens ofereix una història màgica i divertida que, segurament, captivarà tota la canalla andorrana, amb la producció brasilera Lino, una aventura de siete vidas, que ha tingut una gran acceptació al país sud-americà i a tota la resta d’Amèrica Llatina.

Lino és un gatet simpàtic que treballa com animador de festes però, després de passar alguns moments dolents amb els nens que es burlaven d’ell, va decidir contractar un mag que, amb un encanteri, li fa un gat gegant. Lino, una aventura de siete vidas és una pel·lícula apta per a tot tipus de públic, i el millor és que Cinemes Illa Carlemany l’estrena aquest divendres en llengua catalana.Pel·lícula Lino a Cinemes Illa Carlemany

La comèdia no pot faltar a les sales andorranes, és per això que Los Japón ens porta una història singular per fer-se un fart de riure. Aquesta pel·lícula, dirigida per Álvaro Díaz Lorenzo, també s’estrena aquest divendres, dia 28 de juny, amb Dani Rovira i María León com a protagonistes.

Los Japon a Cinemes Illa CarlemanyLos Japón se centra en el municipi sevillà de Coria del Río, quan una expedició japonesa arriba a terres andaluses el 1614, sota el comandament del net de l’emperador asiàtic. Enamorat d’una noia sevillana, l’hereu del tron de l’imperi japonès decideix assentar-se a Sevilla, formar una família i mai regressar al Japó. Passats 400 anys, rere la mort de l’Emperador Satohito, Paco Japón resulta ser l’hereu legítim del tron del país del sol naixent. Com terminarà aquesta història quan es trobin andalusos i japonesos?

Escena de la pel·lícula Los JapónPer als amants del drama, Cinemes Illa Carlemany ens porta El Secreto de las Abejas, i ens dona l’oportunitat d’endinsar-nos en la vida de la Dra. Jean Markham, una metgessa escocesa que torna al seu poble per a ocupar-se de la consulta del seu pare difunt. Jean s’enamorarà de Lydia, la mare d’un dels seus pacients, i ambdues han d’afrontar el repte de mantenir una relació sentimental en una societat dels anys 50, caracteritzada pels seus prejudicis.

Escena d'El Secreto de las AbejasTal com vam parlar anteriorment, Toy Story 4 continua essent una de les pel·lícules favorites del públic andorrà, però tampoc podem deixar de banda Men In Black: International, La Biblioteca de los Libros Rechazados o Godzilla: Rey de los Monstruos, que també s’han guanyat l’atenció tant de turistes com de residents.

Tot seguit, et deixem l’agenda detallada de projeccions de Cinemes Illa Carlemany, del divendres 28 de juny al dijous 4 de juliol

Cartellera de Cinemes Illa Carlemany 28 de juny

Cartellera de Cinemes Illa Carlemany 28 de juny