Avui sortim: pensant en opcions per a desconnectar de l’estrès i la rutina?

És veritat que els darrers dies no han estat gens fàcils per a ningú, però això no vol dir que no puguem trobar una fórmula per a gaudir dels dies d’estiu, de manera segura, i al nostre país. Després de tot, som afortunats de comptar amb tantes opcions meravelloses per a desconnectar de l’estrès i la rutina durant l’estiu.

Borda de l’Arena, els millors cargols a la llauna

Gaudir de la gastronomia del nostre país és una de les millors coses a fer durant l’estiu, en especial si ens animem a degustar els que són, probablement, els cargols a la llauna més deliciosos de tot el Principat. A la Borda de l’Arena, a la carretera d’Os de Civís, podem viure aquesta experiència gastronòmica, on no només hi destaquen els cargols, sinó també una àmplia varietat d’àpats com ara civets, estofats, truita a la navarresa, carns a la brasa i moltes exquisides propostes per a despertar els sentits. Carretera General d’Os de Civís. AD600 Sant Julià de Lòria. Fes la teva reserva: Tel. +376 842 574.

Foto: McGrau

Caragols de la Borda de l'Arena

Mulla’t a la nova piscina panoràmica de Caldea

Com que el temps estival ens convida a treure’ns la roba i a donar-nos una bona capbussada, Caldea és una opció més que idònia, si el que busques és refrescar-te i relaxar-te. La seva piscina panoràmica, suspesa sobre el riu Valira, és una de les noves atraccions de les quals podràs gaudir al centre termolúdic del Principat, que ostenta el títol del més gran del sud d’Europa.

Foto: César Vidal

Nova piscina panoràmica de Caldea

Fes-te una selfie en el marc de National Geographic

Andorra Turisme i National Geographic col·laboren, braç a braç, per a retratar i difondre el patrimoni natural del nostre país. Recentment, el fotògraf Jaime Rojo va presentar tot un recull d’imatges espectaculars de la fauna i flora d’Andorra, i tu també podràs capturar el paisatge del llac d’Engolasters, a través del famós Yellow Border, el marc groc de National Geographic que tothom coneix. T’animes a fer-te una selfie i a emportar-te un record curiós?

Foto: Jordi Morata / @jordi.morata

Llac d'Engolasters

Relaxat a la Borda del Pi

Durant l’estiu, la muntanya és una opció segura per a aquells que busquen relaxació; però, amb la Borda del Pi, la paraula ‘muntanya’ es queda molt curta, ja que és el més semblant al paradís, però també és sinònim de gastronomia, rialles i un ambient agradable o pots prendre una copa en un marc idíl·lic. Envoltat per les nostres muntanyes, el Summer Bar de la Borda del Pi posa al teu abast diferents opcions culinàries i begudes per compartir amb amics o la família, mentre gaudeixes de la natura amb un toc chic. Carretera de Montaup, km 5,5. AD100 Canillo. Fes la teva reserva: Tel. +376 343 413.

Foto: Borda del Pi

Dues noies a la Borda del Pi