Beauty tips by Gala Perfumeries: Protecció solar… i alguna cosa més

Per què conformar-te amb una protecció solar, quan pots beneficiar-te de més avantatges? Descobreix tot el que pot oferir-te una crema solar més enllà de protegir-te del sol.

Està clar que exposar-se als raigs solars sense haver aplicat abans un protector solar pot ocasionar danys irreparables a la pell. Segons l’Skin Cancer Foundation (SCF): “els protectors solars són agents que ajuden a prevenir que els raig ultraviolats (UV) arribin a la pell. Existeixen dos tipus de radiació ultraviolada, els raig UVA i els raigs UVB, els quals causen danys a la pell i augmenten el risc de càncer de pell”.

El FPS (factor de protecció solar) indica la capacitat que el protector solar té per bloquejar els raig UVB, evitar que aquests penetrin i causin danys a la pell.

Protectors solars amb valor afegit

Quan pensem en la funció que desenvolupa sobre la nostra pell, una crema amb protecció solar, de seguida ens ve a la ment el paper de protegir-nos dels raigs solars per tal de no cremar-nos. Però, i si poguéssim demanar un plus afegit? I és que a Gala Perfumeries podem trobar cremes que a més a més de bloquejar els raigs UVB com hem mencionat anteriorment, també aporten altres beneficis com donar lluminositat, components anti-aging o resistir a la suor durant la pràctica de l’esport a l’aire lliure.

No més taques

Poder regular el fotoenvelliment des de l’arrel gràcies a la combinació d’ingredients actius antiedat que actuen contra la pigmentació i l’envelliment prematur és possible.

BIOTHERM. CREME SOLAIRE ANTI AGE SPF50. Crema solar fundent i amb protecció alta, per al rostre, coll i escot. Conté una sistema de filtres amb Mexoryl SX & XL i reforçament amb vitamina E antioxidant.

Protecció solar de BiothermQue res no t’aturi

Sabem que t’agrada practicar activitats i esports a l’aire lliure amb la garantia que la teva pell no pateixi els efectes nocius de les radiacions solars. És per aquest motiu, que necessites un producte solar fàcil d’aplicar, de ràpid assecat, així com resistent a l’aigua i a la suor.

LANCASTER. Invisible face Gel SPF30. Gel transparent per al rostre amb protecció solar mitja de fàcil aplicació i amb textura sedosa i ràpid assecat. Resistent a l’aigua i a la suor.

Gel Facial de Lancaster amb protecció solarUn bronzejat daurat

Els sunaddicts que no poden passar sense estar bronzejats, tenen productes solars específics per aconseguir-ho amb la màxima seguretat. Per que una protecció óptima i segura, i un bronzejat daurat i radiant són cent per cent compatibles.

GUERLAIN. Terracotta sun protect FPS30. Ofereix una protecció solar hidratant mentre prevé el fotoenvelliment de la pell. Enriquit amb el complex Tan Booster, una fórmula activa que facilita i prolonga el bronzejat.

Terracotta. Crema de bronzejat GuerlainInvisible però poderós

El món dels protectors solars es revoluciona gràcies als productes solars resistents a l’aigua. Un avenç tecnològic permet que la barrera protectora  del factor de protecció s’incrementi al contacte d’aquest amb l’aigua o amb la transpiració del cos. El poder solar sobre l’aigua.

SHISEIDO. Expert sun lotion protector plus SPF50. Protector solar amb un FPS alt. Incorpora una innovadora barrera protectora que incrementa el factor de protecció solar a l’entrar en contacte amb l’aigua o la transpiració. A més a més inclou ingredients per a la cura de la pell que prevenen la sequedat, l’oxidació, així com el dany produït a les cèl·lules i l’ADN.

Shiseido, protecció solarConsells a tenir en compte a l’hora d’aplicar el protector solar
  • Escull un factor de protecció solar (FPS) que s’adapti al teu tipus de pell. Quant més clar sigui el teu to de pell, més factor de protecció solar necessitaràs per protegir-la.
  • Empra una bona quantitat de producte i espargeix-lo especialment per aquelles zones més exposades al sol com el nas i les galtes.
  • Aplica el bloquejador solar uns 20 minuts abans d’exposar-te al sol.
  • Repeteix la seva aplicació cada dues hores aproximadament.