Beauty tips by Gala Perfumeries: Tendències en maquillatge per a aquesta primavera

L’inici de la primavera convida a renovar el look per tal de donar la benvinguda a la nova estació amb una imatge renovada. Enrere queden els maquillatges hivernals en tons càlids i apagats. La nova estació reviu una explosió de color gràcies a pintallavis, ombres d’ulls i eyeliners en colors vibrants que de ben segur et conqueriran aquesta primavera.

Llavis vermells

Els llavis vermells són un clàssic que temporada rere temporada ens acompanya. Aporten sensualitat, seguretat i poder a qualsevol look. La clau de l’èxit és escollir la tonalitat de vermell que millor s’adapti al to de la pell que els ha de lluir. I és que no hi ha look -tan diari com nocturn- que no es vegi afavorit  gràcies a uns llavis pintats de vermell.

LANCÔME. L’absolu lacquer. Vermell de llavis líquid de llarga duració i amb acabat efecte lacat.

Eyeliner de colors

Aquesta és una tendència reservada a les més atrevides. El cas és que posar color a l’ull amb un eyeliner amb color vibrant és tendència aquesta primavera. Els colors de moda? Blau elèctric, blanc, vermell, blau turquesa, i si t’atreveixes, per què no? El groc.

YSL. Dessin du regard. Llapis d’ulls de color blau elèctric.

No make up

Semblar que no portes maquillatge és també un tip a tenir en compte aquesta temporada. La base per aconseguir-ho es troba en aplicar al rostre una crema hidratant que li aporti un aspecte lluminós i fresc. Per tal d’unificar la pell i donar-li un aspecte més radiant pots utilitzar una crema hidratant amb color tipus BB cream. L’objectiu és que quedi el més natural possible.

ESTEE LAUDER. Double wear node water fresh. Base de maquillatge ultra lleugera amb efecte de segona pell i amb factor de protecció 30.

YSL llapiç primaveraTons metàl·lics

Els tons metàl·lics d’ombres d’ulls prenen especial importància aquesta primavera. Ombres platejades, daurades, inclús en tonalitat blava i amb un toc de glitter potenciaran la teva mirada.