Àfrica, paisatges únics i gran varietat de cultures

Àfrica ha rebut influència de les més diverses cultures del món i aquesta diversitat es veu reflectida al seu territori, on trobem no només els paisatges únics però també una gran varietat de cultures, religions, costums i cuines.

Aquesta riquesa cultural ens dona moltes opcions per escollir l’experiència més atractiva pel nostre gust personal. Montse Gutiérrez, responsable de Becier Viatges, comenta que com a viatge d’introducció al continent, Kènia o Tanzània són destins ideals.

A ambdós països es poden fer safaris inoblidables a parcs naturals increïbles com és el cas del Maasai Mara a Kènia i el Serengueti a Tanzània. Segons l’època de l’any que es visiti, es pot observar la impressionant migració que fan els nyus cada any passant per aquells territoris.

L’illa de Zanzíbar ofereix el perfecte fi de viatge per a tornar a casa completament descansat i fascinat

Finalment, després de molta aventura i haver gaudit de la fauna al seu estat més salvatge, l’illa de Zanzíbar ofereix el perfecte fi de viatge per a tornar a casa completament descansat i fascinat. Amb platges d’aigua cristal·lina que reflecteixen el color blau turquesa de l’oceà índic, Zanzíbar té opcions d’allotjament que ofereixen totes les comoditats. Tanmateix, qui viatja a Zanzíbar acostuma a tornar veritablement encantat per la seva gent, el saborós marisc i peix fresc, així com per la seva natura.

Àfrica lleóZanzíbar compta amb una història fascinant i en un petit territori veiem la influència d’altres pobles que han estat a l’illa: perses, àrabs, musulmans, portuguesos i, és clar, els mateixos africans.

Per a més informació sobre els viatges a aquest destí tan especial, els consultors de Becier Viatges donen assessorament personalitzat i s’encarreguen de gestionar els visats, trobar els millors safaris, informar sobre les vacunes i assegurar que estigueu 100% preparats per no tenir cap preocupació, només gaudir del viatge.