La màgia del ‘antiaging’

Soc Mònica Farras, experta en cosmètica, amb més de 10 anys d’experiència en el sector de l’antiaging, i estic convençuda que els meus coneixements t’ajudaran a trobar la rutina més adequada a les teves necessitats, gràcies a una estreta vinculació amb multinacionals especialitzades en tractaments antiedat.

Trobaràs solucions per combatre la flacciditat, les arrugues, la porositat, l’acne, etc. Notaràs els resultats, no més enllà dels 15 dies, en un procés no invasiu, gràcies a l’ús de tecnologies que t’estalviaran força temps.

Consells per a aquestes festes:

El primer pas, i més important, és la neteja de la pell. Començarem la preparació de la pell amb el correcte ús d’un netejador, adequat a la teva pell. Una opció podria ser l’ús de dispositius d’última generació, que netejaran la pell en profunditat i la deixaran preparada per aplicar els tractaments, però hem de tenir en compte que la pell s’ha de netejar, tant al matí com a la nit.

L‘ús de les tecnologies d’última generació i sèrums. Un pas innovador en la nostra rutina per tenir cura de la pell, és la utilització de tecnologies  d’última generació i sèrums, que ajuden a millorar la hidratació profunda de la pell, la flacciditat, les arrugues, la redefinició de l’oval facial, la porositat de la pell, l’acne, etc.; les podem incloure en el nostre tractament d’ús diari o setmanal, ja que aquestes pràctiques ens faran estar perfectes en molt poc temps.

La utilització de productes adequats a la teva pell. El següent pas en la nostra rutina de la cura de la pell, és l’ús de productes hidratants adequats a les nostres característiques, els utilitzarem al matí i a la nit, així mantindrem la pell hidratada durant tot el dia, i aquesta lluirà amb un aspecte de suavitat i lluminositat. D’altra banda, és important incloure, un cop a la setmana, una mascareta detox, ja que així netegem la pell de les impureses i també una crema hidratant.

Per finalitzar, parlem de nutricosmètica. Una forma natural de cuidar-nos des de dins és: bevent molta aigua (uns 2 l al dia), així com menjar fruites i verdures que ens aportin carotenoides. Els carotenoides ens ajuden a combatre l’oxidació, i els podem adquirir menjant productes com ara tomàquets, taronges, pastanagues, pebrot vermell, mango…

Regala’t bellesa per aquestes festes!

Experta en Cosmètica www.monicafarras.com