Nova Style, per sentir-se a gust

Anar a la perruqueria Nova Style és sinònim de relaxació i de sentir-se a gust, en un entorn clar i lluminós i una atenció exquisida. La Txaro, l’Alícia i la Lia, tres grans professionals, posen tot el seu saber al servei de la clientela, amb la millor relació qualitat-preu.

Foto: César De Pablos

El saló de perruqueria Nova Style, propietat d’Àngel Hortal, va obrir les seves portes el juny del 2018, amb Txaro Sánchez com a màxima responsable, secundada per l’Alícia i la Lia. Són tres professionals amb una dilatada experiència, que atenen clients i clientes en un espai diàfan i lluminós. “Estem en un primer pis i gaudim d’una situació privilegiada al centre d’Andorra la Vella”, explica la Txaro, que revela un dels secrets de l’èxit de Nova Style: “Tenim un projecte al qual ens dediquem amb entusiasme i dedicació, estem molt motivades i satisfetes per la resposta de la clientela, la veritat és que tenim atencions especials que ens diferencien de la competència”, indica la Txaro, referint-se als petits detalls que fan que el servei sigui de qualitat i amb valor afegit, “per exemple, quan acabem de retallar la barba o els cabells a un senyor, anem amb molta cura perquè no li quedi cap pèl a la cara i li fem un massatge facial amb crema hidratant”. La filosofia de Nova Style és fer que el client se senti còmode i, sobretot, quedi satisfet del servei rebut. El tracte és proper i càlid, la qual cosa fa que anar a la perruqueria es converteixi en una experiència agradable i còmoda.

Nova Style Andorra
Foto: César De Pablos

“Treballem amb productes de la màxima qualitat, com L’Oréal, Kerastase, Innovatis o Kevin Murphy, així com amb American Crew per als senyors”, subratlla la Txaro. L’experiència de les tres estilistes és àmplia, la Txaro fa 24 anys que treballa en el sector, l’Alícia en fa 14 i la Lia, 10. A banda dels anys treballats en diferents salons, totes tres han seguit regularment cursos de formació, “ens encanta la nostra feina, tenim una gran complicitat i ens agrada treballar en equip”, afirma la Txaro. Les clientes i els clients reben tot l’assessorament necessari per sortir satisfets de Nova Style, “tenim una tècnica impecable en l’aplicació del color, que no sempre és senzilla, i oferim tots els serveis, metxes, colors, talls, allisats… i sobretot el consell més professional per part d’estilistes formats a consciència, sempre al corrent de les últimes novetats i tendències”, assegura la Txaro.

Perruqueria Nova Style. Carrer Pau Casals, 8. Edifici Cornella 2, 1er pis, despatx 2. Andorra la Vella. Telèfon: +376 812 081. Obert de dimarts a dissabte de 10 a 19.30h.