Regala-li a la teva pell la cura que es mereix

Et presentem algunes opcions de cremes facials de la marca Júlia Bonet perquè la teva pell llueixi fantàstica per a aquest Nadal i comencis l’any nou més renovada que mai.

Júlia GTX Extrême

Un tractament Premium anti edat, que estimula la producció de col·lagen, aporta lluminositat i produeix un efecte Flaix-tensor immediat. És ideal per a atenuar les línies d’expressió i arrugues.

139,50 €

Júlia Moss Resilience eye cream Anti-Wrinkle & Dark Circles

Un tractament intensiu pel contorn del sulls que disminueix les línies d’expressió, aclareix les ulleres, tracta les bosses i reafirma la parpella caiguda. És un tractament antiarrugues, drenant i refermant per al contorn d’ulls, amb envàs aplicador en roll on amb imant que afavoreix el drenantge.

49,50 €

Júlia Lucency Mattifying Primer

Un producte amb ‘efecte Photoshop’, ja que funciona com un filtre fotogràfic perfeccionant la pell i deixant un acabat mat i fresc. La seva fórmula crea una pel·lícula invisible, vellutada, que minimitza els porus i genera un aspecte llis i sense lluentors. És antioxidant i repara l’ADN danyat.

36,00 €

Júlia Moss Resilience Sérum

Un sèrum anti edat amb el qual aconseguiràs tenir la teva pell protegida i amb efecte lífting de manera immediata. Gràcies a la seva ràpida absorció començaràs a notar la millora en la teva pell, que quedarà més ferma i hidratada.

81,00 €

Júlia Bonet Elixir Intensive Renewal

Un sèrum nocturn que aporta l’energia renovadora que reverteix els signes de l’envelliment cutani. La seva fórmula amb Granactive Retinoid, Àcid Hialurònic i Llevats estimula la renovació cel·lular reduint línies d’expressió i reparant els signes de l’edat. Sentiràs la teva pell més elàstica, les arrugues difuminades i la textura afinada.

80,01 €

Júlia Moss Resilience Cream

Un tractament hidratant i anti edat diari, que alenteix l’envelliment de la pell aportant un escut protector a les cèl·lules. Amb l’actiu MossCellTech, un derivat amb cèlul.les mare de molsa,  la pell es torna més resistent a les agressions del medi ambient. Aporta hidratació, lluminositat i protecció.

67,50 €