Dr. Fabrizio Moscatiello, compromès amb el teu benestar i bellesa

Més de 15 anys d’experiència en cirurgia plàstica i medicina estètica avalen el treball de l’equip de professionals de l’Institut de Cirurgia Plàstica, liderat pel Dr. Fabrizio Moscatiello.

Experiència demostrable

Entesa com una especialitat quirúrgica que contribueix a l’equilibri i el benestar personal, l’Institut de Cirurgia Plàstica del Dr. Fabrizio Moscatiello realitza un ampli ventall de cirurgies plàstiques oferint als seus pacients resultats naturals i harmònics, conforme a les seves necessitats. L’important nombre d’intervencions dutes a terme a Espanya, Barcelona i, des de fa uns anys a Andorra, han fet que l’Institut liderat pel Dr. Moscatiello esdevingui un centre de referència al país pel que fa a cirurgia plàstica.

Intervencions a Andorra

En estar ubicat al centre de la capital, l’institut disposa de les seves pròpies instal·lacions i, a més a més, fa totes les intervencions quirúrgiques a l’Hospital de Nostra Senyora de Meritxell. El pacient no s’ha de moure del país de residència per dur a terme el seu tractament.

A través d’un servei personalitzat i integral, on es prioritza el benestar, el confort i la privacitat de cada pacient que arriba a la clínica, els procediments es realitzen fent ús d’aparells d’última generació, tot combinant les tècniques més innovadores a l’àmbit de la medicina. El sistema de diagnòstic avançat amb el què compta l’institut permet estudiar els tractaments més adients per a cada persona atesa, millorant significativament els resultats i reduint notablement el temps postoperatori.

Ampli ventall de possibilitats

Dins de l’ampli univers de cirurgies plàstiques que ofereix l’institut es troba la mamària, tant l’augment com la reducció del pit; la mastopèxia, que serveix per elevar el pit, recuperar el volum i la posició de les mames; i la ginecomàstia, una intervenció que es fa per una alteració en la mama de l’home, que elimina l’aspecte que el fa semblant al pit d’una dona. Aquests procediments són cada vegada menys invasius i en ser intervencions senzilles en molts casos són ambulatoris.

A més dels tractaments de rinoplàstia, lífting facial, blefaroplàstia i lòbulplàstia que ofereix la clínica, com a novetat dins de les possibilitats de cirurgia facial, es troba l’otoplàstia o cirurgia d’orelles, que serveix per corregir la forma i posició de les orelles aconseguint una correcta simetria. Dir-li adéu a la papada, retirant l’excés de greix del rostre també és possible igual que treure’s les boles de ‘bichat’, per afinar el rostre. Aquests últims són procediments molt senzills i de recuperació ràpida.

En l’actualitat, el rejoveniment facial és una de les tècniques més demanades al centre del Dr. Moscatiello, tant per a homes com per a dones. Es fa servir per aportar lluminositat i uniformitat al rostre i, al mateix temps, recuperar o corregir la flacciditat de la pell, les arrugues, línies d’expressió o qualsevol imperfecció que es detecti en el rostre a causa del pas dels anys. La intervenció dura una hora aproximadament, no requereix hospitalització, i es fa amb anestèsia local i sedació.

La clínica del Dr. Fabrizio Moscatiello també posa a disposició dels pacients els tractaments més innovadors per millorar l’aspecte dels llavis. A més de les injeccions de farciments amb àcid hialurònic, l’institut  treballa amb dues de les tècniques més modernes a l’àmbit de la salut. Es tracta del ‘lipofilling’ facial i el ‘lip lift’. La primera consisteix en una transferència de greix d’alguna zona del cos cap a una àrea del rostre que es vulgui destacar o ressaltar. La segona serveix per millorar l’aspecte del llavi superior, però de forma més definitiva. Els resultats són llavis més gruixuts i hidratats, sempre conservant el seu aspecte natural. És un procediment ambulatori i es fa amb anestèsia local.  Com a clínica especialitzada, abans de la intervenció es realitza un estudi del perfil labial i, en funció de les necessitats i interessos del pacient, es defineix l’aspecte que es vol aconseguir.

En les pròximes edicions es podran conèixer alguns casos d’èxit, mostrant l’abans i el després de cada procediment. Tot a través de casos reals dels seus pacients.

Sobre Fabrizio Moscatiello

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Facultat Federico II de Nàpols, a Itàlia, i especialitzat en Cirurgia Plàstica i estètica, amb un grau en Cirurgia Plàstica Reparadora, el Dr. Fabrizio Moscatiello compta amb més de 15 anys d’experiència en l’àmbit de la salut. Ha perfeccionat les seves tècniques i habilitats quirúrgiques en diferents països com ara Itàlia, Àustria, Taiwan, Alemanya, Brasil i Espanya. A més de disposar de la seva pròpia clínica a Barcelona, des de fa tres anys, ha instal·lat a Andorra el seu propi Institut de Cirurgia Plàstica.

ESPECIALITATS

Cirurgia mamària

 • Augment i reducció de pit
 • Mastopèxia
 • Ginecomàstia

 Cirurgia Facial

 • Rinoplàstia
 • Otoplàstia
 • Lífting facial
 • Blefaroplàstia
 • Lòbul plàstia
 • Eliminació de papada
 • Boles de ‘bichat’
 • Lip lift, lipofilling facial, lífting de coll, lífting de celles i frontoplàstia

Cirurgia corporal

 • Abdominoplàstia
 • Liposucció i lipoescultura
 • Cirurgia de glutis (lífting, lipofilling, pròtesis)
 • Lífting de braços i cames

Cirurgia estètica genital per a homes i dones

 • Labioplàstia

Institut de Cirurgia Plàstica Dr. Fabrizio Moscatiello

Prat de la Creu 59-65, 1a planta, escala D, AD500, Andorra la Vella, Andorra.

Telèfon +376 641 903

FACEBOOK: @DrFabrizioMoscatiello

INSTAGRAM: @drmoscatiello

*Més informació sobre els tractaments esmentats al text a www.cirugiaplasticaandorra.com