Una celebració del terroir: L’essència d’Ossian Vinos

Coneguda per la seva dedicació a la sostenibilitat i al terroir, Ossian Vinos celebra el seu vincle amb el Verdejo, varietat de raïm amb el qual ha creat una gamma de vins amb sabors únics que podràs descobrir a Andorra a través de Viníssim.

Ossian Quintaluna

És un vi fresc i vibrant elaborat amb la varietat verdejo de la zona de Segovia. Les seves vinyes creixen en terrenys arenosos envoltats de pinars i exposats a un clima extrem. El vi prové de diferents parcel·les al nord de la província de Segovia i utilitza predominantment la varietat prefil·loxèrica, que s’acobla amb vinyes més joves. El perfil del terreny és un reflex de la història de la viticultura de la zona, amb una combinació de terres arenoses amb alt contingut de còdols.

Ossian QuintalunaOssian Verdling

Vi dolç que manté l’equilibri entre dolçor i acidesa gràcies a la varietat de verdejo cultivada a la zona de Nieva. Les vinyes antigues, que es troben a una altitud superior als 900 metres i amb sòls de sorra, van resistir la plaga de la fil·loxera i són el patrimoni històric de la zona. El most fermenta a baixa temperatura amb els pròpis llevats autòctons, i es para la fermentació per fred per mantenir la dolçor natural.

Ossian VerdlingOssian

Produït a partir d’una sèrie de petites parcel·les de verdejo de segles de tradició vitivinícola de Nieva. Les vinyes són d’una edat de fins a 200 anys i conserven la singularitat de la seva riquesa varietal, dels seus treballs tradicionals i d’una realitat gairebé extingida. Els sòls de la zona de Nieva, amb les seves arenes i còdols rodons, van impedir la fil·loxera, la qual cosa va permetre que aquest paisatge estigui ple de petites vinyes de ceps centenaris.

OssianOssian Capitel

Elaborat amb les vinyes més antigues i singulars de la varietat verdejo, situades a la petita parcel·la de Peña Aguda, a Nieva. Les arrels penetren entre làmines de pissarra i en treuen una força mineral extraordinària. El vi té una extraordinària concentració i profunditat. La parcel·la acull vinyes de fins a 200 anys d’antiguitat, el que suposa un llegat històric i vitivinícola únic.

Ossian Capitel

democrates andorra