Especial Interiorisme i Decoració: Sostenibilitat i natura a casa

Durant els darrers anys, fins i tot abans de l’esclat de la pandèmia, les tendències del disseny d’interiors i d’arquitectura han anat de la mà amb els valors de sostenibilitat i de connexió amb la natura. És innegable, la consciència medi ambiental i l’ús de materials nobles han vingut per quedar-se i això és perfectament palpable en les novetats i tendències d’enguany.

Des de materials reciclats i d’origen ecològic fins a fibres derivades de fruites i altres elements, la sostenibilitat és, en l’actualitat, més que un atribut tòpic. És, doncs, una necessitat que els professionals del disseny tenen en consideració a l’hora de crear espais agradables, estètics i funcionals.

En aquest especial, dedicat a l’Interiorisme i la Decoració, seràs testimoni de la transmutabilitat dels espais sobris i monòtons a espais habitables i plens de vida, amb èmfasi, precisament, en aquelles novetats i possibilitats que et permetran transformar des de cuines i salons fins a banys i dormitoris. De ben segur, hi trobaràs més d’una bona idea.