Mix and Match, la nova tendència en decoració

Divertida, diferent i original. Aquest 2020, la decoració treu a passejar la seva versió més atrevida, per a qui estigui disposat a arriscar, sense tenir por a les conseqüències, ja que l’únic que pot passar és que a l’any següent tornis al ‘decorativament correcte’, com si no hagués passat res. Combina estils, materials, formes, textures i colors, trencant amb la regla del ‘tot coordinat’. Aquest Mix and Match actuarà com una injecció d’energia positiva. Vols provar?

EL CONTRAST

Un bon contrast és aquell que no és exagerat, sinó harmònic, aquell que troba una relació entre dues peces. Un bon exemple d’això són el marbre i la fusta, peces de diferents característiques que llueixen harmòniques. Ens recorden la natura, per tant, és una combinació guanyadora, si l’utilitzeu en la vostra llar o en una paret que ressalti.

Mix And Match
COLOR

Un bàsic en la decoració i en els ambients. Amb aquest podràs aconseguir que el teu espai tingui una personalitat i diferenciació. El color és vida! Però procura que l’espai no es vegi recarregat o amb tonalitats dissociades entre si.

Mix And MatchTEXTURES

Textures desiguals, acabats entapissats, tèxtils, estampats, ratlles, lunars, detalls en horitzontal i en contrast amb el vertical. La textura et permetrà crear perfils que trenquin amb l’estil i crear contrastos on menys t’imagines. Atreveix-te a crear alguna cosa nova.

Mix and match decoCadira Wallis de vellut blau amb estampat, de MENZZO. 350 €
Cadira Wallis de vellut blau amb estampat de MENZZOPaper pintat i decoració de MOTIV.
Paper pintat i decoració de MOTIVArticles de decoració en colors daurats, de AMATÉ.
Articles de decoració en colors daurats, de AMATÉCol·lecció de làmpades de Mix&Match, de FOSCARINI.
Col·lecció de làmpades de Mix&Match de FOSCARINIEscultura La Daurada de Deco 59 en alumini i marbre.

Escultura La Daurada de Deco 59 en alumini i marbre

Més info